Jump to content
BulForum.com

Продавам Mp4-плеър

Recommended Posts

Така.. Закупен е от Техномаркет преди точно 1 година.. ползван е малко! паметта е 1гб. Марката е BlackPearl 1.8"inch дисплей. Към него има дата кабел,кутийка,упътване и зарядно.. само слушалките са малко ремонтирани от мен ,но като цяло сичко работи безупречно..! снимка на модела

Цената която му искам е 70 лв

връзки: ПМ

+приемам бартери за МикроСД карта 1гб или 2 + доплаштане от страна на купувача на плеъра :)

нова цена.. 65лева :) плеърчето е супер..

Абе сигурно е така....но защо го даваш за 65 лв., при положение, че 1-гигабайтовия модел нов струва 59 лв.... :confused

Кое по-точно прави твоя плейър "за ценители"?

Цената която мога да предложа е 25лв

Няма нужда да ми пишеш неща от сорта на "ти луд ли си " и тем подобни.Това мога да предложа.

Ако решиш ме стрелни на някой от посочените телефони в профила ми,аз ще ти звънна да си уговорим среща.

Сериозен съм и плащам веднага!

Значи ще си слушаш мп3 :lol:

Офертата ми е валидна до неделя включително ако нещо размислиш.

..пък си и нагъл!човека си е обявил пари, к'во му даваш наклон на оная работа.

..пък си и нагъл!човека си е обявил пари, к'во му даваш наклон на оная работа.

Нагъл ли ? Че по принцип по характер съм нагъл ... да нагъл съм но какво те кара да мислиш че му давам наклон на каквото и д абило?

Аз си обявих цена която ми е според джоба след което обявих до кога мога да дам парите .

Дори и да не е съгласен човека в момента...знаеш че всеки изпада в кофти ситуации и му трябват кинти спешно.Аз съм си оставил и трите телефона и ако му потрябват парици спешно знае че ако ми звънне ще ги има до 20 мин.

Нвиждам за кво спамиш на човека темата след като нямаш нищо общо с цялата работа.

Тук си да лаладжийстваш или кво?

Не смятай че искам да ми отговориш на последния въпрос тук .Ако все пак си решил да ми редиш роднините можеш да го направиш на ПМ.

хаха намери си ти такъв за 25 лева.. и ако ми трябваха спешно пари и да си пробутам стоката на някой щях да напиша. обявил съм цена -60лв. на който му трябва хубаво плеърче да заповяда :)

Дисплейът на твоя модел е по малък и с по малко цветове :).. 2ро моят чета ави. 3гп. и други файлове като док. :)

tova si e obiknoven SANG,ako tova 4udo play-ne avi ,sam sklonen da razmislq varhu 35-40 iv.

• 2 weeks later...
tova si e obiknoven SANG,ako tova 4udo play-ne avi ,sam sklonen da razmislq varhu 35-40 iv.

правиш ли разлика при марките? някаде да съм написал Санг? чете мп3 ,мп4 ,ави и още други формати само ,че не се сещам

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...