Jump to content
BulForum.com

продавам или заменям сони ериксон к750и

Recommended Posts

телефона е в доста добро състояние.пълен комплект.цена 150 лева,може и замяна за друг телефон с доплащане от моя или ваша страна.0877620057.

Предлагам ти ако като го видя ми хареса samsung x700 Nfo за модела http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=941 с някво минимално заплащане ако искаш ми пиши на лс. или на скайпа :) телефончето е запазене много малко драскотини а със копчета и софтоера никви проблеми батерията даржи според как я използваш ако го позлваш само за говорене ми държи по 5,6 дена и е със карта 256 мб. Съгласен съм и на бартер ако си харесаш нещо от мойте неща за продан.

Мога да предложа SE K600i с някакво доплащане.

Темата -->ТУК

Колко държи батерията при нормални разговори (10-15мин. на ден)?

пича е измамник - телефона е у мен!

Каза че няма проблеми - а му е изгорял високоговорителя - здраве да е то се връща :))

Пък може и да го намеря :-D че си е изключил GSM-чето!!

Каза че няма проблеми - а му е изгорял високоговорителя - здраве да е то се връща :))

ем затва трябва да се сложи както е в някои други форуми ограничение - хора под 100 или 200 поста да не могат да участват в този раздел. :angry:

ем затва трябва да се сложи както е в някои други форуми ограничение - хора под 100 или 200 поста да не могат да участват в този раздел. :angry:

off: Това няма да помогне особено, ще започне флууд за трупане на постове (аз за малко да не се впиша в този минимум... а не съм излъгал никой и съм си купил/продал доста нещица вече :) )

и купувачът има известна вина - пробването на високоговорител отнема броени секунди...

кой купува телефон за над 100 лв без да изпробва колкото може повече функции...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...