tango Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 това е самият рутер,няма адаптер нито стойката която виждате от линка http://www.trendnet.com/sp/products/TW100-S4W1CA.htm преди време го бях взел от форума,но не помня за какво съм го предвидил и понеже сега ми е излишен го продавам пък и не ми се занимава да му търся адаптер 7,5V-1A дали работи вие сами ще предцените давам го за 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassy Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Продава ли се още? Имам интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Продава ли се още? Имам интерес. да продава се все още,но да напомня че както съм го взел от форума(не помня от кого го купих дано участника,който ми го продаде прочете този пост и помогне с повече информация) не съм го пускал понеже не намерих специфичният адаптер от 7,5V/1A имам смътни спомени,че човека който ми го даде каза че лятно време в най-големите жеги забивал,но спирам до тук да не публикувам подвеждаща информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.