Midex Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Тъй като вече почти съм купил една аудиокарта от Altavia, трябва ми това, дето съм оградил по-долу на схемичката. Може и да е във вариант без планката за закрепване (вече имам едно такова кабелче)...достатъчно е да има конекторчето за аудиокартата от едната страна и буксата за джойстик от другата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Ако някой има такова кабелче бихме могли да направим и замяна с някои неща, които не ползвам, напр.: - този DECT телефон, който взех преди време от vamfan, но така и не ми се наложи да го включа...човекът даже ми обясни на ЛС какво да правя по менютата... - NVidia TNT 16 Mb - PIII 600 (сокет 370) ...сигурно ако помисля ще изскочат и други излишни за мен неща....а иначе плащането в кеш също си остава в сила. П.П. А ако някой е виждал такова в магазин, ще му бъда благодарен да ми каже къде... Закупено. Темата може да се затваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 конектора към картата... - колко реда има и колко колонки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.