Jump to content
BulForum.com

Продава се старичък лаптоп HP

Recommended Posts

Лаптопът е Hewlett-Packard OmniBook XE3 с параметри:

Screensize 15"

CPU Celeron 1,06 GHz

RAM 2x 256MB

HD 40GB

Като цяло машината е доста запазена, ползвана е за домашен компютър, не е разнасяна. Батерията не е първа младост (кара малко).

Цена: 300лв

В петък ще съм в Пловдив. Остави ми ЛС с координати или ми се обади на координатите в подписа ми да се разберем къде и кога да го видя.

Ако можеш дай още малко информация. Интересува ме има ли LAN карта и в какво състояние е, има ли USB и PCMCI и колко в крайна сметка кара батерията?

Навит ли си на бартер за лаптопа от подписа ми?

На батерия не е ясно колко кара защото от много време работи като домашен компютър, т.е. на кабел. Доколкото знам тези батерии има възможност да се рециклират и да се съживяват.

Бартери не ме вълнуват.

На батерия не е ясно колко кара

Ами провери. Толкова ли е трудно да дръпнеш кабелчето на тока и да видиш колко ще изкара?

от много време работи като домашен компютър, т.е. на кабел.

Това обикновенно става причина за тотално скапване на батерията. За около 6 месеца им взема здравето на батериите, така че става още по-важно да провериш.

Доколкото знам тези батерии има възможност да се рециклират и да се съживяват.

Абсолютно си прав, но читаво рециклиране струва над 100лв и лаптопа ти става златен. Аз определено не искам да се занимавам с рециклиране. Търся си нещо, което да взема и да почне да работи.

Бартери не ме вълнуват.

Нямам против да ти дам и пари кеш, но не си отговорил на въпросите ми. Ако батерията не държи, значи определено не ми върши работа и офертата ми отпада.

Ами провери. Толкова ли е трудно да дръпнеш кабелчето на тока и да видиш колко ще изкара?

Това обикновенно става причина за тотално скапване на батерията. За около 6 месеца им взема здравето на батериите, така че става още по-важно да провериш.

Абсолютно си прав, но читаво рециклиране струва над 100лв и лаптопа ти става златен. Аз определено не искам да се занимавам с рециклиране. Търся си нещо, което да взема и да почне да работи.

Нямам против да ти дам и пари кеш, но не си отговорил на въпросите ми. Ако батерията не държи, значи определено не ми върши работа и офертата ми отпада.

Лаптопът не е при мен ;) Затова немога да дръпна кабелчето. С тази информация разполагам в момента. Ако не те устройва, съжалявам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...