SomeoneElse Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Продавам електрическа китара китара от снимките по-долу. От начало беше с бял капак и 3 единични адаптера, след това й направих този ъпгрейд и придоби сегашния си вид. Боята е в перфектно състояние (с изключение на миниатюрните драскотинки, които неминуемо остават след продължително ползване). Прагчетата са сменени, нови - Fender medium jumbo, което, за по-незапознатите ще рече, че са малко по-високи от нормалното, но не са толкова високи и широки като нормални Jumbo прагчета. Fingerboard-ът от палисандър, грифът е тънък и удобен, от клен (така като го гледам ), но от задната страна лакът се е поизтъркал. Китарата е на поне 15 години, но наистина е в перфектно състояние, а и е известно, че с годините китарите стават по-хубави... Преди интервенцията беше марка Lead Star, до колкото намерих из нета е някаква германска фирма. Адаптерите са от тези, които се продават по музикалните магазини - Humbucker-ите по 35 лв, а единичните за около 20, които за цената си не са хич лоши. Според мен получавате доста повече от това, което бихте взели от някой магазин за тия пари. Какво друго да кажа... А, да! В цената влиза и мек калъф Stagg, и ръчка към тремолото, разбира се. Също така е и запазен предишният капак - бял с три единични адаптера, 5-степенен превключвател - напълно окабелен. Той също влиза в комплекта. Искам й 240 български лева. При интерес ми пишете ЛС. Ето и снимките: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 Всъщност, понеже ме е обхванало коледното настроение - готов съм и за 210 да я продам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.