Jump to content
BulForum.com

Tarsq

Recommended Posts

днес видях в един магазин в тракия които се намира на 50м. от гарата.

имаха 2 черно и бяло не попитах за цена.

надявам се да съм бил полезен.

весело посрещане на коледа :)

Има в един зоомагазин на 6-ти септември, пада се малко след кино Фламинго по посока р-т Стадиона от дясната страна.Ама да ти кажа не са евтини там, защото са повечето от родители медалисти и т.н. пък не вярвам да искаш по изложби да ги мъкнеш горките :) Успех.

Има в един зоомагазин на 6-ти септември, пада се малко след кино Фламинго по посока р-т Стадиона от дясната страна.Ама да ти кажа не са евтини там, защото са повечето от родители медалисти и т.н. пък не вярвам да искаш по изложби да ги мъкнеш горките :) Успех.

Nqma za sujalenie i tam, kazaha mi sled 24ti 25ti shte ima - cenata okolo 200lv, i posle se okaza che sa prodadeni i chak sled nova godina moje da ima :angry1 :angry1

4akam utre da mi zvannat da mi kajat dali ima na edno mqsto! i veterinar mi kaza,da ne si kupuvam ot kakvi da e zoomagazini,za6toto pove4eto bili bolni i umirali,zatova 6te vi pi6a kade ima i koito se interesuva pone i na nego da svar6a rabota!

Blagodarq na vsi4ki,koito do sega se otzovaha i se opitvat da mi pomognat! :) Vesela Koleda!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...