inherit.hit.bg Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Подарявам: - 26 бр CD-ROM - нямам време да ги тествам - отнесени - 2 бр матрични принтери - неизв. състояние - отнесени - 1 бр лазерен принтер голям (А3) - неизв. състояние - отнесен - 1 бр диджейски миксер или пулт, нещо такова - саморъчно правен - неизв. състояние - 2 бр колони дървени не много големи - неизв. състояние - отнесени - 2 бр колони PVC не много големи - неизв. състояние - отнесени който ги иска да ми се обади на 0878 131 777 или скайп yozhic условия: - да се вземе всичко накуп! искам да ги разкарам - да имате транспорт - да стане по възможност най-скоро снимки нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 какви са матричните принтери Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Подарявам:- 26 бр CD-ROM - нямам време да ги тествам - 2 бр матрични принтери - неизв. състояние - 1 бр лазерен принтер голям (А3) - неизв. състояние - 1 бр диджейски миксер или пулт, нещо такова - саморъчно правен - неизв. състояние - 2 бр колони дървени не много големи - неизв. състояние - 2 бр колони PVC не много големи - неизв. състояние който ги иска да ми се обади на 0878 131 777 или скайп yozhic условия: - да се вземе всичко накуп! искам да ги разкарам - да имате транспорт - да стане по възможност най-скоро снимки нямам Утре ако си на работа идвам и ги отнасям всичките. ....Ако има и още нещо и него ще отнеса П.П. в комби дали ще се съберат ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Утре ако си на работа идвам и ги отнасям всичките. ....Ако има и още нещо и него ще отнеса абе днеска не може ли... ей сега ще зърна марките samsung sp-0912 panasonic kx-p1123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 абе днеска не може ли... ей сега ще зърна марките Ей сега ама джиткам от покета и съм извън Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Аз имам да ходя след малко към твоя район и бих могъл да те освободя поне от колоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 Аз имам да ходя след малко към твоя район и бих могъл да те освободя поне от колоните. ок принтерите са: samsung sp-0912 panasonic kx-p1123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Вземам принтерите- ще почерпя! Още утре ще дойда ако работиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Imam nyjda ot dj-skiq pylt koito gi vzeme neka pi6e na li4no ili na skype: xe4ovek gotov sam da platq za nego ako praboti i mi xaresa 10x predvaritelno naistina se nyjdaq mn ot nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 Условие #1 беше грубо потъпкано от Midex, който получава дружеско мъмрене. Той отнесе всички колони и големия принтер. Вземам принтерите- ще почерпя! Още утре ще дойда ако работиш! ОК. Само че ще работя чак в четвъртък и петък най-сигурно. Imam nyjda ot dj-skiq pylt koito gi vzeme neka pi6e na li4no ili na skype: xe4ovek gotov sam da platq za nego ako praboti i mi xaresa 10x predvaritelno naistina se nyjdaq mn ot nego Още си седи при мен. Само че ще работя чак в четвъртък и петък най-сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Условие #1 беше грубо потъпкано от Midex, който получава дружеско мъмрене. Той отнесе всички колони и големия принтер. ОК. Само че ще работя чак в четвъртък и петък най-сигурно. Още си седи при мен. Само че ще работя чак в четвъртък и петък най-сигурно. ок запази ми го ще ти пиша довечера на л.с защото илизам да ми дадеш кординати как да се свържа със теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 Остана само миксера, изявили са желание xm? и funakoshi, който пръв дойде, го взима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.