Jump to content
BulForum.com

Заменям

Recommended Posts

Заменям компютър Celeron на 900 MHz, с 40 GB харддиск, без RAM , със 17 инча монитор, плюс два броя CD ROM, (ползвани в помещение, където доста се пуши и са позацапани, имат нужда от почистване), плюс разни дреболии , които изскочиха от шкафовете, като почиствах офиса си, за някакъв 19 инчов монитор, като имам към него единственото изискване да работи добре.

Подробности и предложения - на РМ! Техниката работи, не като нова, разбира се, но работи . Аз си държа на доброто име и не го рискувам, като продавам повредени неща, уебкамери НАПРИМЕР !!!!!

Към офертата предлагам още един 15 инчов монитор.

В крайна сметка се получават нещата от първия пост, плюс два 15" монитора, срещу 19 инчов монитор или паричната му равностойност.

• 4 weeks later...

Последно :

Celeron на 900 MHz, с 40 GB харддиск, без RAM , със 17 инча монитор, плюс два броя CD ROM, (ползвани в помещение, където доста се пуши и са позацапани, имат нужда от почистване), плюс два 15 инчови монитора, плюс разни дреболии (звукови карти и т.н) , които изскочиха от шкафовете, като почиствах офиса си, за 120 лв. Нещата се продават САМО заедно. Не ми се занимава със сделки на парче, за по 2-3-5-10 лв.

А, да не забравя ! Към това добавям и една ПЪРВОНАЧАЛНО повредена уебкамера, с която ме снабди на banq dx! Какво да се прави, на него явно много са му трябвали 16 лв, а на мене много ми е трябвала поука :) Лично аз не бих си плюл на физиономията за 16 лв, но ... хората са ралични.

Тъй като вече си взех поука, камерата я подарявам на който я иска. Добра е като мишена за стрелба с въздушна пушка (например).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...