cheese Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Заменям компютър Celeron на 900 MHz, с 40 GB харддиск, без RAM , със 17 инча монитор, плюс два броя CD ROM, (ползвани в помещение, където доста се пуши и са позацапани, имат нужда от почистване), плюс разни дреболии , които изскочиха от шкафовете, като почиствах офиса си, за някакъв 19 инчов монитор, като имам към него единственото изискване да работи добре. Подробности и предложения - на РМ! Техниката работи, не като нова, разбира се, но работи . Аз си държа на доброто име и не го рискувам, като продавам повредени неща, уебкамери НАПРИМЕР !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 Към офертата прибавям и един 15 инчов АОС . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 Към офертата предлагам още един 15 инчов монитор. В крайна сметка се получават нещата от първия пост, плюс два 15" монитора, срещу 19 инчов монитор или паричната му равностойност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 Последно : Celeron на 900 MHz, с 40 GB харддиск, без RAM , със 17 инча монитор, плюс два броя CD ROM, (ползвани в помещение, където доста се пуши и са позацапани, имат нужда от почистване), плюс два 15 инчови монитора, плюс разни дреболии (звукови карти и т.н) , които изскочиха от шкафовете, като почиствах офиса си, за 120 лв. Нещата се продават САМО заедно. Не ми се занимава със сделки на парче, за по 2-3-5-10 лв. А, да не забравя ! Към това добавям и една ПЪРВОНАЧАЛНО повредена уебкамера, с която ме снабди на banq dx! Какво да се прави, на него явно много са му трябвали 16 лв, а на мене много ми е трябвала поука Лично аз не бих си плюл на физиономията за 16 лв, но ... хората са ралични. Тъй като вече си взех поука, камерата я подарявам на който я иска. Добра е като мишена за стрелба с въздушна пушка (например). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.