thebeast Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Харда е на 6 месеца в добро състояние и има още над 2 години гаранция Цена 120 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 С удоволствие бих взел още един такъв хард, единия ми е от преди 8 месеца (беше към 140лв), другия от преди 5-6 месеца - но цената в момента на нов не е ли към 130лв? Определено не бих ти дал повече от 90лв. Надявам се да не намираш нищо грубо или заядливо в поста ми. Пожелавам ти весели празници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Кой модел е точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 С удоволствие бих взел още един такъв хард, единия ми е от преди 8 месеца (беше към 140лв), другия от преди 5-6 месеца - но цената в момента на нов не е ли към 130лв? Определено не бих ти дал повече от 90лв. Надявам се да не намираш нищо грубо или заядливо в поста ми. Пожелавам ти весели празници! /sorry за оффтопика : Rotting погледни ценовата на ЕРА ( смятам една от добрите фирми в града като цени ) и виж там колко струват нови 320ГБ HDD. Не смятам,че цените са това,което ти споменаваш. Аз също продавам 320gb SATA2 16mb hdd на 4 месеца,но поради вижданията на хората,че дисковете са прекалено евтини засега май няма да го продам,защото им се вижда доста. А реално ценовите листи говорят за това какви са пазарните цени. успех на продавача. sorry за оффтопика отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 Мерси за пожеланията имам вече оферта за 115 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.