Jump to content
BulForum.com

Продавам чисто нова Nokia 6233

Recommended Posts

Това е продавам Nokia 6233, купена е вчера от Германос с 1 година гаранция, чисто нова е, както ще видите на снимките, цената в Германос на апарата е 399 лв. Телефона е фул пак с зарядно, стерео хендсфрий, 128 МБ карта.

Цена: 310 300 290 279 250 лв.

Ето актуални снимки : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201985

И инфо за модела : http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=937

Нова супер цена 300 лв.

Телефона е супер не е използван и 1 минута, още с предпазните лепенки на дисплея и на камерата.

Не този бартер не ме устройва. Продава се само кеш, може и бартер за car music ( бас каси, усилватели ) + доплащане

OFF:Ако ще да ме наказват така да е, ама ми писна от такива "супер нова цена". Тоя същия телефон на супер цена дето го даваш аз го взех преди 5 дена на цена от 269 лева пак от Германос. С 2 години гаранция и 1 година застраховка ако се случи нещо по твоя вина ти връщат 50% от парите. Единственото условие да го вземеш на тази цена е 1 година договор на сметка (да речем Globul Smart- 5 лева на месец). Не можеш да ме убедиш, че си го взел гол без карта, няма как просто и да се набуташ 100 и кусур лева отгоре.

Егати и супер цените :angry:

Бях си купил друг телефон от Германос Н70 преди година, но се развали и не ми го върнаха в срок и ми дадоха възможност да си купя, телефон (телефони) на съсщата стойност, на която съм взел Нокиата. Взех си два 6233 и един самсунг и гаранцията им се продължи от тази, която остава от НОКИА-та, а тя е една година.

Като не си наясно за какво става въпрос и като нямаш интерес към телефона, моля не коментирай !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...