DenisBeljata Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Здравейте, Търся проектор от тези старите, които се използваха в училищата, за да показват разни неща, написани на прозрачни плаки. Нещо подобно: Интересува ме да работи. Видът му не е важен. Естествено предпочитам вносни марки, но и старите, български стават. Търся цена в разумни граници. Възможни са и бартери за компютърна техника от моя страна. Контакти има в подписът ми. Предварително благодаря на всички отзовали се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 Никъде ли няма.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Никъде ли няма.... Във Метро видях такова чудо. Бяха преоценени от 400...и нещо на 300...и нещо лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 Във Метро видях такова чудо. Бяха преоценени от 400...и нещо на 300...и нещо лева. Супер си, ще ида да погледна !!! Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Ще разгледам на село.Имах 3-4бройки от българските но разглобявах за части преди години.Дано е останал един цял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 19, 2007 Author Share Posted December 19, 2007 Ще разгледам на село.Имах 3-4бройки от българските но разглобявах за части преди години.Дано е останал един цял. Златен си... (аз имам и да ти се реванширам...... ) И да не е абсолютно цял - не е проблем, интересува ме оптиката горе да е наред и лампата с цоклите там и управлението... И да няма лампа - ще си купя. Пластмасариите и да са счупени и надрани - не е важно. И от частите на различните да е събран - пак ще е ОК. Предварително благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Здравейте, Търся проектор от тези старите, които се използваха в училищата, за да показват разни неща, написани на прозрачни плаки. Нещо подобно: Интересува ме да работи. Видът му не е важен. Естествено предпочитам вносни марки, но и старите, български стават. Търся цена в разумни граници. Възможни са и бартери за компютърна техника от моя страна. Контакти има в подписът ми. Предварително благодаря на всички отзовали се. Какви пари плащаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agopa Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 мултимедиен проектор ли 6те си правиш не си струва няма да изкара мноо време Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 Какви пари плащаш ? Странен въпрос.... Ако аз продавах - да кажа цена, ама сега ти явно предлагаш нещо - ти си кажи цената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 28, 2007 Author Share Posted December 28, 2007 Продължавам с търсенето.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Мнения като "все още търся", с които се цели изкуствено вдигане на темата, са забранени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.