Jump to content
BulForum.com

Продавам бухалка(3 броя)


Recommended Posts

с какви размери са и от какво дърво? Изглежда е широколистно(орех?!?) но не се вижда точно какво. Оригиналните се прават от специален вид бор т.е. иглолистно дърво ... и се чупят доста лесно между другото, но са леки.

 

Ако се съди по пропорциите на снимката 1) някой е експериментирал с пропорциите и 2) това са пропорции за детски модел. Освен това едната има подозрително много чепове, последната която имах се пукна именно на чеп а беше доста по масивна.

Link to comment
Share on other sites

за drax които се прави на разбирач искам да кажа че тово не е изобщо орех.явно много разбираш та да казваш че може би е орех.това е ясен и не се чупи лесно.калкото сам продал нито един не се е оплакал че се е счупила..чепове има тук тамллно нямя как да няма.дарвото е сушено подбирал сам го и не мисла че е детска а пропорцийте са и наред това че никога не си работил на струг ми е ясно и си хал хабер но неискам да те коментирам.за 15 лв мисла че е най-добрата цена дори трябва да е повече защото обработката изобщо не е лесна ;) но които разбира тук се спира :P ;) ;) дълга е 70 см

Link to comment
Share on other sites

Така първо разбирам, защото съм играл доста бейсбол и съм живял в съответна държава, където се играе тази игра. Второ от снимките не се вижда, какво е точно дървото, затова предполагах. Трето тази която ми се счупи беше именно от ясен. Четвърто като продаваш, какъвто и де е продукт, е важно доколко е използваем и на никой не му дреме, че се учиш да работиш на струг.

 

ето картинки да видиш истинските. Тези с дебелите (пропорционално) дръжки са детските. Обърни внимание, че дебелината се дапазва до 1/4 от върха при всички това си има смисъл, ако смяташ да играеш с нея, а не да трошиш орехи.

Link to comment
Share on other sites

Едва ли някой който има намерение да спортува бейзбол ще си вземе от тези бухалки. Всички много добре се досещаме за какво се използуват, но продажбата на тези "аксесоари" що ли ми се струва че не е място в този форум,а! Имат думата модераторите!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...