Jump to content
BulForum.com

SoundMAX проблем


Shyne

Recommended Posts

Дъното ми е assus nForce 570 а саунда е вграден и е SoundMax.Проблема е че искам звука да излиза и от слушалките и от колоните.Колоните са включени отзад в централния изход а слушалките (които са с микрофон) са на предния панел.Мокрофона работи слушалките не.В настройките на драйверите има настройка за микрофона дали да е на предния панел или не за слушалки няма нищо.Някакви идеи?

Link to comment
Share on other sites

Ами погледни трябва да има настройка някъде, всички жакове да са отделни или поне да не изключва единия звук като ръгнеш дргия.

Link to comment
Share on other sites

След дълги мъчения и борба с контрол панела се оказа че е една скапана отметка General-=>Independent Front HeadPhones (най вдясно на менюто General)отметката трябва да е няма и всичко ще е ок :).Надявам се поне тази тема да послужи за помощник на някой с моя проблем за вбъдеще

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

То и при мен стана така ама предния панел ми е наистина доста отпред, а аз искам всичко да бучна отзад и да си настоя и на колонките и на слушалките да е едно и също. Уви много се мъчих но неуспях, тва SoundMax ми взе живота. При Gygabite дъната е доста лесно, но тук си е мъка. Ако някои има някакви идеи нека сподели. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...