Jump to content
BulForum.com

Продавам P4 3.2GHz/512MB/800FSB s478

Recommended Posts

/off

Ми то нов е толко 120 лв е много пари му искаш

Не вярвам да има вече по магазините нов такъв но един PD-925 Dual CORE e 98лв и го има наличен в ЕРА.

Процесор Intel PD-925 3,0GHz/800 2*2MB TRAY, LGA775, DUAL CORE - 2 Месеца гаранция -98.58лв

Ако се вземе в предвид,че DDR2 паметта е наполовина по-ефтина,то по-добре да се купи ново дъно,памет и естествено нов процесор.

docklands,аз мисля,че офертата на roshav е добра,но ти си знаеш.

Успех и весели празници!

Извинявам се за ОФФ-а.

Да , разбирам на къде се бие в темата , но нека хвърля малко светлина върху нещата като дам един прост пример .

Имате Мерцедес 200D 1970 "конската глава" . Фарът ви е счупен и си търсите такъв . Някой продава , но му иска 65 кинта , които са приемливи да кажем . Вас ви устройва , защото по магазините вече няма такива нови и стари . В магазините има само за моделите от 1985 нагоре и струват по 50лв. нови . Уместно ли ще е да казвате на продавача , че за новите модели фар струва 50лв. , а той иска на някакъв си стар 65лв. ?

Ина дъна (и то хубави , с доста добри характеристики и скъпи за времето си) , които поддържат само Northwood процесори . Тези дъна съчщо поддържат и AGP видеокарти само . Да кажем , че човек има гтино такова дъно , 1-2GB рам (висок клас) и силна AGP карта , но процесора му е слаб . Ще му излезе много по удачно да смени само процесора , отколкото да купува ново дъно , DDR2 рам и PCI-Express видео карта .

Този процесор може да не е ценен за много от вас , но за други е . Ако естествено събирате PC от кота нула , естествено , че ще си купите PD-925 Dual CORE , който го има наличен в ЕРА и струва 98.58лв. нов .

Мисля , че може да се намери нов Prescott на тази честота , не съм сигурен за цената , но от доста изчетено по интернет , збам , че Northwood по нищо не отстъпва на Prescott-а , въпреки двойно по малката си КЕШ памет .

Надявам се , че разбрахте какво имам в предвид .

Весела коледа и Щастлива Нова Година .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...