ant9 Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Продавам домашно червено вино каберне совиньон, реколта 2007-ма, гроздето е брано от масив в село Мътеница близо до град Старосел. Количество - 500 литра. Цена - 3 лева/литър. Също така продавам домашна сливова ракия направена от карловски сливи. Количество - 50 литра, 50 градуса, двойна преварка. Цена - 6 лева/литър. За контакти: гр. Пловдив 032 943074 - домашен след 18 часа вечерта (Никола) [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Искам половин-един литър ракия за проба. Ако ми хареса ще взема повечко... Къде ще трябва да дойда, за да си я взема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 Искам половин-един литър ракия за проба. Ако ми хареса ще взема повечко...Къде ще трябва да дойда, за да си я взема? Баща ми я продава. Обади се на домашния телефон да се разберете кога да дойдеш да вземеш проба от ракията. Иначе адреса е в Кършака близо до кръстовището на Дунав и Карловско шосе. Баща ми е доста зает през деня затова най-добре го потърси след 18 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.