Jump to content
BulForum.com

за преслушване на песните преди сваляне

Grosmaster

Recommended Posts

Значи идеята е следната, преди бях свалил нянакъв Quick Time Player, който ми даваше опция да прослушвам песните в data.bg преди да ги сваля. След като смених PC-то и плеъра замина, и тук свалих сумати версий и никоя я няма тази опиция. Ако някой е наясно да сподели.

Grosmaster said:
... който ми даваше опция да прослушвам песните в data.bg преди да ги сваля ...

това ми "звучи" като онова с "диска разделен на два харда". :lol:

можеш ли да обясниш как така player-a ти дава опция да прослушваш песните преди да ги свалиш? :huh:

да нямаш предвид това (страница на бял фон със slidebar-a на плеъра по средата):

qtstreamno1.png

Точно това е.Преди имах възможност да ги преслушвам,а сега не ми излиза това и не мога :pirate Затова ви питам дали знаете какво да направя за да тръгне??

Grosmaster said:
Точно това е.Преди имах възможност да ги преслушвам,а сега не ми излиза това и не мога :pirate Затова ви питам дали знаете какво да направя за да тръгне??

Качи последна версия на Quick Time + Real Player 11, за да ти е по-удобно (Появява ти се и бутон "Download" както в дата за музиката, така и във vbox за клипове и навсякъде другаде) :)

simbata said:
Качи последна версия на Quick Time + Real Player 11, за да ти е по-удобно (Появява ти се и бутон "Download" както в дата за музиката, така и във vbox за клипове и навсякъде другаде) :)

той май иска съвсем различно нещо ... освен това аз не ползвам quick time, а quick time alternative, но като натисна дадена mp3-ка, тя се отваря по същия начин. и то с всички browser-и .... само дето не съм сигурен дали е by default (май не е щом при него не се получава) или се настройваше нещо :huh:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...