chistacha Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Търся да наема примерно 2 по-големки колони плюс усилвател за около 50 лв за студентския празник. Трябват ми на седми, на девети ги връщам. Трябват ми по-мощни така че да могат да заглушат 25 човека в една стая Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Хммм, а какво ще ми оставиш като гаранция, че колоните ще се върнат читави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 Какво ще кажеш за депозит от 100 лв плюс 50 кинта наем? Естествено всичко зависи от това какво може да предложиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Ами аз мога да предложа 2х100 синус Jamo + Pioneer усилвател 2x90. Ти какво можеш да предложиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Здравейте на всички. Имам две тонколони много яки, стига да имаш мерак да ги носиш. ако искаш пиши ми и ще се разберем.И усилвател имам..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 Ами аз мога да предложа 2х100 синус Jamo + Pioneer усилвател 2x90. Ти какво можеш да предложиш? Пиши ми точните модели на ЛС да погледна на кви цени са в магазините и ще се доуточним, ок? Съжалявам Ivancho, но Assassin беше първи Ако не се разберем с него, теб те имам предвид 'І Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Зарежи... Аз колко съм им треперел по хижи, представям си да ги дам на теб. Съжалявам, успех в търсенето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 2x400W + 5x300W JAMO говорители с ръчно правена кутия. Общо всичките 2300 вата няма да ти трябват, ама ако искаш вземи 3х300 вата, ще ти свършат работа. Само че си намери усилвател, че моя не го давам. Пари неща, искам само колоните на по-следващия ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.