Jump to content
BulForum.com

Sell: Zotac 8800GT 512 DDR3 AMP Edition

Recommended Posts

Каква е причината за продажбата

Ами картата ми е нещо като полуподарък , но се оказа ,че трябва да си взема и захранване 500-600W и по мощен процесор за да е натоварва ,а аз не играя чак толкова много игри .. . . .даже и 8600GT ми е много , а тя е 2,5 пъти по евтина. Реших да е продам , има гаранция 24 месеца без 7-8 дни !!! Смятам ,че 400лв е доста изгодна цена !

Офтопик при по ниски резолюций се осеща когато процесора спъва видеото но като увеличиш разделителната това изчезва ,а и мисля че 400в фортрон няма да прави проблем с такава видео карта(освен ако не се овърклоква)

http://techreport.com/articles.x/13603/9 - виж това ревю , картата хар4и малко пове4е от 1950про , т.е. да ре4ем като 1900ХТХ , а ХТХ се храни спокойно с 400В фортрон , така 4е за 8800ГТ не е задължително 500-600В захранване ... и още нещо, тука малко подвеждаш съфорумците, цената ти не е доста изгодна , даже не е изгодна , а е просто нормална цена ...толкова вървят тези карти по магазините ..за крайни клиенти и то Гигабайт, Ино 3Д и други ( няма да казвам в кой магазини , щото не е разрешена рекламата , но са доста ) ..... ина4е аз предлагам 355 лева за картата!

Едит: опа той @OutSider ме е изпреварил за фортрона :)

http://techreport.com/articles.x/13603/9 - виж това ревю , картата хар4и малко пове4е от 1950про , т.е. да ре4ем като 1900ХТХ , а ХТХ се храни спокойно с 400В фортрон , така 4е за 8800ГТ не е задължително 500-600В захранване ... и още нещо, тука малко подвеждаш съфорумците, цената ти не е доста изгодна , даже не е изгодна , а е просто нормална цена ...толкова вървят тези карти по магазините ..за крайни клиенти и то Гигабайт, Ино 3Д и други ( няма да казвам в кой магазини , щото не е разрешена рекламата , но са доста ) ..... ина4е аз предлагам 355 лева за картата!

Едит: опа той @OutSider ме е изпреварил за фортрона :)

1.ако сте чели по диагонал - картата е фабрично овърклокната AMP 700 / 2000mhz

2.аз не намерих цена в интернет под 500 лв. на този модел които предлагам.

3.gigabyte , asus , msi .. .. . .малко ги нямат по магазините , ако си забелязъл.

4.ако нормалната цена за крайни клиенти е 400-420 , ти сигурно взимаш на дилърска 20-30лв надолу , но въпреки това предлагаш 355 и пак спестяваш 20-30лв .. . .хитро нали ?

1.ако сте чели по диагонал - картата е фабрично овърклокната AMP 700 / 2000mhz

2.аз не намерих цена в интернет под 500 лв. на този модел които предлагам.

3.gigabyte , asus , msi .. .. . .малко ги нямат по магазините , ако си забелязъл.

4.ако нормалната цена за крайни клиенти е 400-420 , ти сигурно взимаш на дилърска 20-30лв надолу , но въпреки това предлагаш 355 и пак спестяваш 20-30лв .. . .хитро нали ?

1. про4етох - ясно си го написал , тва е една от при4ините да ти пиша !

2. в и-нет може , в Пловдив поне от 3- фирми може да с евземе от краен клиент под 450 !

3. идват - от края на тази седмица до края на другата седмица си4ките тези дето си ги избройл + Палит на 360 лв .

4.Разбира се 4е трябва да спестя поне 20-30 лева , ина4е защо да я вземам от теб , като мога да я взема от магазина , ина4е логиката ти по последната то4ка е правилна и съвпада с моята .... и в такъв слу4ай не виждам какво те у4удва в офертата от 355 лева ???

... за компенсация на високите 4естоти идва пройзводителя ... на никой не известен до скоро в Бг ... скъпа карта ... нейзвестно как се справят ..може да е по-добра от класиците (мси,гига , асус ...) , а може и да е много по-зле ..(говоря за ка4ество на изработка ...не за 4естоти ) така 4е много рискове се насъбират ии за някакви си 20-30 лева по- тънко ... но както и да е щом има гаранция не е толкова голям риска ... към кого е гаранцията между другото? и да спазим правилата - мога да ти предложа 360 лева - веднага ....

Aко се интересуваш от бартери, мога да ти предложа картата от подписа си и 40-50лв. макс, която също е с 24м гаранция ;).

П.П.

Готина картичка и цената не е лоша като за чисто нова карта, но можеби би понесла скромен коментар ;).

Поздрави.

Aко се интересуваш от бартери, мога да ти предложа картата от подписа си и 40-50лв. макс, която също е с 24м гаранция ;).

П.П.

Готина картичка и цената не е лоша като за чисто нова карта, но можеби би понесла скромен коментар ;).

Поздрави.

Картата се спира от продажба поради проблем с нея. Благодаря на проявилите интерес. Исканата цена беше постигната няколко пъти , но картата дефектира. Очаквайте нова обява след като бъде сменена ! / най-вероятно с XFX 8800 GT /

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...