sabre Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Sell: Zotac 8800GT 512 DDR3 AMP Edition Gpu:700Mhz , memory:2000Mhz. Гаранция : 24 месеца ! Цена:400 лв. ето и ревю на картата контакт на ПМ или 0898557710 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_JoRkO Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 350 лв давам за Видеото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Каква е причината за продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 Каква е причината за продажбата Ами картата ми е нещо като полуподарък , но се оказа ,че трябва да си взема и захранване 500-600W и по мощен процесор за да е натоварва ,а аз не играя чак толкова много игри .. . . .даже и 8600GT ми е много , а тя е 2,5 пъти по евтина. Реших да е продам , има гаранция 24 месеца без 7-8 дни !!! Смятам ,че 400лв е доста изгодна цена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Офтопик при по ниски резолюций се осеща когато процесора спъва видеото но като увеличиш разделителната това изчезва ,а и мисля че 400в фортрон няма да прави проблем с такава видео карта(освен ако не се овърклоква) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkokirchev Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 http://techreport.com/articles.x/13603/9 - виж това ревю , картата хар4и малко пове4е от 1950про , т.е. да ре4ем като 1900ХТХ , а ХТХ се храни спокойно с 400В фортрон , така 4е за 8800ГТ не е задължително 500-600В захранване ... и още нещо, тука малко подвеждаш съфорумците, цената ти не е доста изгодна , даже не е изгодна , а е просто нормална цена ...толкова вървят тези карти по магазините ..за крайни клиенти и то Гигабайт, Ино 3Д и други ( няма да казвам в кой магазини , щото не е разрешена рекламата , но са доста ) ..... ина4е аз предлагам 355 лева за картата! Едит: опа той @OutSider ме е изпреварил за фортрона Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted December 2, 2007 Author Share Posted December 2, 2007 http://techreport.com/articles.x/13603/9 - виж това ревю , картата хар4и малко пове4е от 1950про , т.е. да ре4ем като 1900ХТХ , а ХТХ се храни спокойно с 400В фортрон , така 4е за 8800ГТ не е задължително 500-600В захранване ... и още нещо, тука малко подвеждаш съфорумците, цената ти не е доста изгодна , даже не е изгодна , а е просто нормална цена ...толкова вървят тези карти по магазините ..за крайни клиенти и то Гигабайт, Ино 3Д и други ( няма да казвам в кой магазини , щото не е разрешена рекламата , но са доста ) ..... ина4е аз предлагам 355 лева за картата!Едит: опа той @OutSider ме е изпреварил за фортрона 1.ако сте чели по диагонал - картата е фабрично овърклокната AMP 700 / 2000mhz 2.аз не намерих цена в интернет под 500 лв. на този модел които предлагам. 3.gigabyte , asus , msi .. .. . .малко ги нямат по магазините , ако си забелязъл. 4.ако нормалната цена за крайни клиенти е 400-420 , ти сигурно взимаш на дилърска 20-30лв надолу , но въпреки това предлагаш 355 и пак спестяваш 20-30лв .. . .хитро нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkokirchev Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 1.ако сте чели по диагонал - картата е фабрично овърклокната AMP 700 / 2000mhz2.аз не намерих цена в интернет под 500 лв. на този модел които предлагам. 3.gigabyte , asus , msi .. .. . .малко ги нямат по магазините , ако си забелязъл. 4.ако нормалната цена за крайни клиенти е 400-420 , ти сигурно взимаш на дилърска 20-30лв надолу , но въпреки това предлагаш 355 и пак спестяваш 20-30лв .. . .хитро нали ? 1. про4етох - ясно си го написал , тва е една от при4ините да ти пиша ! 2. в и-нет може , в Пловдив поне от 3- фирми може да с евземе от краен клиент под 450 ! 3. идват - от края на тази седмица до края на другата седмица си4ките тези дето си ги избройл + Палит на 360 лв . 4.Разбира се 4е трябва да спестя поне 20-30 лева , ина4е защо да я вземам от теб , като мога да я взема от магазина , ина4е логиката ти по последната то4ка е правилна и съвпада с моята .... и в такъв слу4ай не виждам какво те у4удва в офертата от 355 лева ??? ... за компенсация на високите 4естоти идва пройзводителя ... на никой не известен до скоро в Бг ... скъпа карта ... нейзвестно как се справят ..може да е по-добра от класиците (мси,гига , асус ...) , а може и да е много по-зле ..(говоря за ка4ество на изработка ...не за 4естоти ) така 4е много рискове се насъбират ии за някакви си 20-30 лева по- тънко ... но както и да е щом има гаранция не е толкова голям риска ... към кого е гаранцията между другото? и да спазим правилата - мога да ти предложа 360 лева - веднага .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Aко се интересуваш от бартери, мога да ти предложа картата от подписа си и 40-50лв. макс, която също е с 24м гаранция . П.П. Готина картичка и цената не е лоша като за чисто нова карта, но можеби би понесла скромен коментар . Поздрави. Aко се интересуваш от бартери, мога да ти предложа картата от подписа си и 40-50лв. макс, която също е с 24м гаранция . П.П. Готина картичка и цената не е лоша като за чисто нова карта, но можеби би понесла скромен коментар . Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 Картата се спира от продажба поради проблем с нея. Благодаря на проявилите интерес. Исканата цена беше постигната няколко пъти , но картата дефектира. Очаквайте нова обява след като бъде сменена ! / най-вероятно с XFX 8800 GT / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.