huhu Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Значи имам едно малко компче компак с легнала кутия слим мисля че се води и нямам сд-ром та си търся един работещ ! Както и хард диск за същото ,малко по голям че моя е 3 ГБ Очаквам предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 Все още си търся Слим СД за компютър компак легнал и съответно ХДД за него поне 15-20 гб ще има възнаграждение естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 CD ROM MSI 52x Model No:MS-8152 КАТО НОВО Е .... Използван е супер малко , идеален никакви забележки .... да кажим 8 леа и е твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 виж ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Имам едно съвсем обикновенно цд-ромче за 5 лв е твое, пиши ми ЛС да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 CD ROM MSI 52x Model No:MS-8152КАТО НОВО Е .... Използван е супер малко , идеален никакви забележки .... да кажим 8 леа и е твой Колегата търси ЦД-ром за СЛИМ кутия на Компак. Няма нищо общо със нормалните ЦД-та "като изключим шейната за диска" Прилича на ЦД за лаптоп но интерфейсния кабел е различен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 15 GB HDD - 24 лв 10 GB HDD - 20 лв 6.4 GB HDD - 15 лв всичко е тествано и перфектно, с 3 дена гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.