Jump to content
BulForum.com

Продавам: Кандидатстудентски теми по история

Recommended Posts

Продавам кандидатстудентски теми по история.Темите са много добри,по около 25 страници всяка.

Писал съм ги на уроци,които бяха над 3 астрономически часа, и са ми стрували над 30 лв всеки. Аз искам по 20 лв на тема .

свалям на 15 лв на тема.по-малко от това не.идеални са ,само трябва да се научат и са за над 5.50 даже в софийския университет.

Луд ли си бре, колега, от 1000 места в нета всеки може да свали десетки варианти на кандидатстудентските теми по история БЕЗПЛАТНО, а ти тук се надяваш някой да ти даде 15лв за 1 тема :punk Е все пак няма лошо да си оптимист де, ама все пак...

Е ,тва че българите са сиромаси и гледат да спестят от всякъде е така.Но ако си мислиш че тва от нета върши работа...Тези теми са от учителка ,която е много добра.Учениците й всяка година влизат в Софийския или УНСС ,тоест най-добрите университети, с оценки над 5.50

Е ,тва че българите са сиромаси и гледат да спестят от всякъде е така.Но ако си мислиш че тва от нета върши работа...Тези теми са от учителка ,която е много добра.Учениците й всяка година влизат в Софийския или УНСС ,тоест най-добрите университети, с оценки над 5.50

И ти ще печелиш пари от нейния труд? :angry:

Както ти казах,писал съм темите всяка седмица над 3 часа,освен тва в нас съм събирал ,рязал и лепил от най-различни учебници докато се сглобят с часове.Как мислиш че се прави тема дълга 25-30 страници

• 9 months later...

Цена за целия комплект - 100 лв.

Темите са 26 и обхващат целия материал за изпитите в ПУ ,Софийския и УНСС.

Правени са при много добра учителка,изрязвано е от много учебници и е лепено към добавки към писания текст.Всяка тема е между 20 и 30 страници и ми е отнело една година уроци и около 1000 лв за уроци и много часове труд над всяка тема.

Та засега цена 100 лв.

Ми обърках се ,всъщност забравих ,че за там изпита е тест,а не тема.Но нищо не пречи ,човек да се готви от теми .

Та темите са за софийския и унсс.

Нова цена 70 лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...