venom23 Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Шуба и панталон с подплати , риза колан и шапка. Ако последните 3 ги няма не е проблем. Размер - руст 190/ гръдна обиколка 110 . Висок съм и не съм пълен среден тип. Ще помоля за снимки и за цена - за да знам колко парички да отделя. Трябва ми за лов. Предимно мисля да е Зелен. Но ако няма зелен може и сиф който е на ВВС. контакти - icq 270678098 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Да не отварям нова тема, и аз търся мушама. Само мушама подходяща за риболов. Чакам оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 аз съм мога да измисля за сив вевесарски,скайп:dragor6 спри,ма не ползвам айсикю Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Имам на ВВС размер 182/104,чисто нов ,ако те устройва пиши едно ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom23 Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 Имам на ВВС размер 182/104,чисто нов ,ако те устройва пиши едно ЛС. Ще те имам в предвид ако нямам друга алтернатива 182 ръст дано стане трябва да се мери. Ако не намера зелен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 на кръстовището на Източен и Мария Луиза има военен магазин.обаче не знам как може да си купиш оттам,преди беше само с купони.ако имаш приятел военен,може да ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
atamot Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Шуба и панталон с подплати , риза колан и шапка. Ако последните 3 ги няма не е проблем.Размер - руст 190/ гръдна обиколка 110 . Висок съм и не съм пълен среден тип. Ще помоля за снимки и за цена - за да знам колко парички да отделя. Трябва ми за лов. Предимно мисля да е Зелен. Но ако няма зелен може и сиф който е на ВВС. контакти - icq 270678098 moga da ti predloga zelena s razmeri 182/112 nova e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 на кръстовището на Източен и Мария Луиза има военен магазин. Магазините са два - от двете страни на булеварда, един срещу друг са.Този от ляво е за граждански лица.Вече всички могат да си купуват униформа, но е доста соленичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.