Jump to content
BulForum.com

Купувам:Процесор сокет 775

Recommended Posts

Много са ми,чисто нов пентиум 4 виж на колко долара е с 36 месеца гаранция.

CPU Intel Pentium 4 Sock 775 640/ 3.2 GHz / 2 MB/800 BOX- 87.30 USD

а двуядрения :

Процесор Intel PD-925 3,0GHz/800 2*2MB TRAY, LGA775, DUAL CORE - 2 Месеца гаранция-123.38ЛВ.В ера

Дай една разумна цена и да се разберем,но за 20 лв.отгоре предпочитам да ида да си го купя нов и то на 3гх.

Много са ми,чисто нов пентиум 4 виж на колко долара е с 36 месеца гаранция.

CPU Intel Pentium 4 Sock 775 640/ 3.2 GHz / 2 MB/800 BOX- 87.30 USD

а двуядрения :

Процесор Intel PD-925 3,0GHz/800 2*2MB TRAY, LGA775, DUAL CORE - 2 Месеца гаранция-123.38ЛВ.В ера

Дай една разумна цена и да се разберем,но за 20 лв.отгоре предпочитам да ида да си го купя нов и то на 3гх.

Хех, левовете дето ще трябва да дадеш отгоре са по-скоро към 30, пък и двамата знаем, че освен при бенчмаркове, разлика няма да усетиш м/у 2,8 и 3 Гхц, а и гаранцията ти е само 2 месеца, бокс в по-малко пишман фирмите е към 150лв - цък. Смъквам ти 10лв щото съм добра душа :)

Процесора не е клокван никога, и е работил със една от ония медните гъби на Zalman, така че лично аз не знам каква би била разликата с нов :laughing:

Айде ако си навит пиши на ЛС, че тук темите са на свободно падане :wacko:

Моят е Intel Celeron s.775 D326 2.53GHz Box някой от вас интересува ли се от бартер с доплащане от моя страна.И трите предложения ми харесват просто ме интересува дали може евентуален бартер или ще трябва после да търся да продавам моя.Моля да отговорите по-скоро за да знам какво ще правим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...