smilen Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Имам няколко бройки от този модел.Работят със две сим карти едновременно,в комплекта има:Резервна батерия,зарядно,дата кабел,хендсфри,карта памет 256 мв.Гаранция 1 година към Пловдивска фирма.За повече инфо-ЦЪК ЦЕНА-352лв За връзка тук или на 0877426206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mister`Ice Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Само да попитам , понеже имам интерес към телефона ,има ли блутут наистина понеже един познат го има и ми беше казал че няма ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 Само да попитам , понеже имам интерес към телефона ,има ли блутут наистина понеже един познат го има и ми беше казал че няма ? 100 процента ИМА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MorganCreek Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 А блутута активен ли е към 2-та оператора? Смисъл ползвам блутут слушалка ще е активен ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 А блутута активен ли е към 2-та оператора?Смисъл ползвам блутут слушалка ще е активен ли? Да ще е активен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.