Joro Filipov Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 ми останаха старите- та това е. 60 лв. комплекта-0894317895 или тук и ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Ксенонови или обикновенни са? И ако може снимка да ми дадеш? Също така предполагам че са целите, не само стъклата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Ксенонови или обикновенни продавам фарове, не крушки и да цели са, без счупено, вчера ги свалих от омегата и (не питай колко струват) й сложих новите Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 МОГА ДА ЧЕТА КОЛКО СТРУВАТ А за крушките.. Явно не си наясно.. Ксенонови са новите версии, които стъклото е гланц и вътрешността е различна. Порови се из нета и ще разбереш. Старите са матирани и са на вертикални ленти... КСЕНОН ОБИКНОВЕНИ Надявам се да съм ти бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 МОГА ДА ЧЕТА КОЛКО СТРУВАТ А за крушките.. Явно не си наясно.. Ксенонови са новите версии, които стъклото е гланц и вътрешността е различна. Порови се из нета и ще разбереш. Старите са матирани и са на вертикални ленти... КСЕНОН ОБИКНОВЕНИ Надявам се да съм ти бил полезен горе са новите, долу - свалените, а иначе за ксенона съм прочел много, защо мислиш е тази смяна. Въпроса е друг - може ли фар на Хела след 8-10 г. да изглежда така? Извенете ме фенове Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Аз затова питам какви продаваш бе човек.. Можеше кратко точно и ясно да кажеш, продавам от обикновените. Не да се чудиш как да се направиш на остроумен. Щом са такива, оттеглям интереса си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.