Batva Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Всичко е с гаранция, ето и характеристиките: 17 Ben Q TFT монитор mp ASRock cpu Sempron memory: 512 mb HDD Seagate 80 GB Case Bevad 300w KBD ''Delux'' Mouse ''Delux'' fdd - black Camera ''Delux'' Speakers - ''Delux'' DVD - RW ''SONY'' Asus Lan Wireless. От изброените тук неща всичко освен клавиатурата и мишката нямат гаранция. Продавам конфигурацията, защото си купих лап топ и вече не ми е нужна. Всичко е без забележки, обявената цена от мен за всичко е 1100 лева с лек коментар. Нещата не се продават по отделно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Аз пък продавам кола, Червена. Дай по точни характеристики на компонентите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batva Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 Листовете са в другата ми къща, утре ще ги донеса и ще напиша останалото. Бързах и успях да препиша само това. По принцип имаш ли интерес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Колега, отдавна не си посещавал компютърна фирма ми се струва.. Вземи си сравни цените малко.. И пиши четливо ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Извинявай с риск да ме накажат ше попитам компютъра с къщата ли се продава и ако е така пиши къде се намира ,застроена площ и имаш нотариален акт за нея? Извинявай наистина но като за твоята конфигурация вече части не се продават чисто нови а само на старо .Ако си сбъркал цената, от 1100лв на 110 лв ще изглежда по нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Всичко е с гаранция Супер 17 Ben Q TFT мониторmp ASRock cpu Sempron memory: 512 mb HDD Seagate 80 GB Case Bevad 300w KBD ''Delux'' Mouse ''Delux'' fdd - black Camera ''Delux'' Speakers - ''Delux'' DVD - RW ''SONY'' Asus Lan Wireless Всички знаем цената без и със монитора От изброените тук неща всичко освен клавиатурата и мишката нямат гаранция Демек само копчалъка и мишока имат цена от мен за всичко е 1100 лева с лек коментар Е та тука си прави таш...к с нас И сори за офф-а ама ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.