Jump to content
BulForum.com

Продавам PSP

Recommended Posts

PSP-хакнато с пълен комплект:конзола,дистанционно,калъфче,зарядно,връзка за ръка + 4GB карта,предпазно фолио за екрана,1 UMD демо диск и 1 UMD диск с оригинална игра "suphon filter DARK MIRROR",версията на конзолата е 3.71(наи-новата до момента),комплекта е с половин година гаранция,закупен от Техномаркет и се намира в Пловдив.

Цена:350 лв

телефон за връзка 0885645591 Стефан Стефанов e-mail:[email protected]

Братовчеде, я помисли пак: ВИЖ. Имам интерес и ми предстои да купувам до нова година, та айде дай по-реална цена и може да говорим.

пилинце картата е 120 лева хака е 20-30 лева ;) а новато е 350 вярно ама бес нищу нали ;)

пилИнце, мерси съм за картата, мерси съм и за всичко останало, цена на конзолата ми дай :)

Пък и в хакването работата все още под въпрос. Има риск да се брикне псп-то , независимо кой го хаква, дори и в така наречените "сервизи" са бриквали псп-та...а като го брикнат най-много да ти върнат парите ама псп-то си остава брикнато :D

Не е проблем брикнатото ПСП да се ънбрикне.

То не е проблем да се ънбрикне ама май цената на която ще си ънбрикнеш ще е половината на цената в магазина.

За пореден път се убеждавам, че няма купувачи в тоя форум.

Ще се брикне, няма да се брикне, казал е продавача, че е хакнато вече, няма как хем да е хакнато, хем и да е брикнато. Като искате да няма риск купувайте УМД-та и готово.

Цената е приятна за нещата които дава човека, пък и никъде не пише, че е твърда. Аз, ако нямах ПСП щяхме да му теглим един пазарлък.

Само чакам да застудее още малко времето и моето ПСП да го пусна за 100 лева, та да ходите да дремете някъде, да ви истиват кратуните.

Защо не иде някой в Техномаркет и да каже "Пък един в еди-кой си форум продава за 200 лева, може ли да го намалите"?

Иначе нищо лошо за никой, а на продавача успех в продажбата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...