Lyudmilsl Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Kupuvam zimni gumi 185/60/14, moje s janti, 4akam oferti!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Имам за продаване едни Good Year Ultra Grip 6, с по 4-5 мм грайфер са, много добри за сняг, но са 175/65/14 т.е. с 5 мм са по-виско от това което искаш, но за зимни не е лошо да са по-тесни и по-високи. снимка 1 снимка 2 снимка 3 снимка 4 Купувани са чисто нови преди 3 години. Цена 120 лв. за 4-те Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Все още си търся гуми!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Случайно преди няколко дни видях на вулканизатор срещу нас почти нови 4броя FULDA 185/14,но не обърнах внимание каква височина са. Гумите бяха зимни почти нови,но не разгледах за ДОТ и модел,защото не ме устройваха джантите(трябват ми за ФОРД-108каре). Бяха някакви с по-голямо каре(евентуално за японски автомобил). Цената която им се търсеше на 4-те беше 140лв. Ако цената ти се струва разумна,не ми пречи утре да ги видя за повече информация(ако все още стоят де). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted November 10, 2007 Author Share Posted November 10, 2007 Случайно преди няколко дни видях на вулканизатор срещу нас почти нови 4броя FULDA 185/14,но не обърнах внимание каква височина са.Гумите бяха зимни почти нови,но не разгледах за ДОТ и модел,защото не ме устройваха джантите(трябват ми за ФОРД-108каре). Бяха някакви с по-голямо каре(евентуално за японски автомобил). Цената която им се търсеше на 4-те беше 140лв. Ако цената ти се струва разумна,не ми пречи утре да ги видя за повече информация(ако все още стоят де). Благодаря за инфото! Къде се намира този гумаджия? да мина да ги видя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Колега, понеже и аз проявих интерес към гумите говорих с Нено (nonsan), да провери, но са продадени за съжаление! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.