connection93 Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Akvarium 30 litrov na 1 godina - 5 lv. 3 pompi rabotqt si bez proglemi po 5 lv. 1 ta popmpa za pre4istvane na vodata - 5 lv. Koito zeme akvariuma s 1 pompa podarqvam i 2 skalarii,2helera 1 neon i 1 Molineziq (za neznae6tite tva sa ribi kamuni s iskustveno rastenie i guba za pompata zaedno s marku4a i su6to malko hrana i preparati protiv bolesti toq komplekt go davam za 10 kinta prosto iskam da gi mana ve4e tiq ribi 4e mi pisna da gi gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Дай ми точни размери на аквариума (дължина, височина и ширина)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
connection93 Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Дай ми точни размери на аквариума (дължина, височина и ширина)? ami ako ima6 interes i snimki 6te ti napravq nema6 proglem ama e v komatevo pri babkata a az sum v trakia zatva ako moje6 da iz4aka6 nqkolko dena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 ami ako ima6 interes i snimki 6te ti napravq nema6 proglem ama e v komatevo pri babkata a az sum v trakia zatva ako moje6 da iz4aka6 nqkolko dena? Нямаш проблем, когато можеш тогава пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
connection93 Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Нямаш проблем, когато можеш тогава пиши oki mislq 4e max do 1 sedmica ima6 i pikove i info Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Купувам комплекта ... Пиши ми на ПМ да се разберем направо за комплекта + бонуса аквариум... помпа ...риби .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.