Jump to content
BulForum.com

Купувам ски с автомати

Recommended Posts

Купувам карвинг ски 163-169 см.

Ако са с автомати, за предпочитане е да са с подложка (или планка, незнам как се казва точно). Може и без автомати, само дъските.

Не държа на цвят или шарка, само да са в добро състояние.

priqtelkata mi ima nqkfi atomic uj bili p odalgi no ne sam siguren kakvo oznachava karving inache sa kato novi ?!? Jalti s avtomati.

Кажи модел и колко са дълги.

А за карвинга накратко - ските са по-тесни в средата, и по-широки в двата края.

Купувам карвинг ски 163-169 см.

Ако са с автомати, за предпочитане е да са с подложка (или планка, незнам как се казва точно). Може и без автомати, само дъските.

Не държа на цвят или шарка, само да са в добро състояние.

карвинг ските тряа да са по къси от ръста ти.Те са по различни от другите ски.Не съм карал такива ама познавам един който работеше в скифабриката в Чепеларе.

То хуваво, ама 200 см са ми доста големки :) , но ако порасна към 210 см, ще те имам впредвид :D

Много висока приятелка трябва да имаш ;) или има грешка с 200 см.

Що ве 2 метра ски са си перфектни за....... ски-скок . Иначе по темата размера на ските силно зависи за какво ще ги ползваш, в смисъл какъв стил те кеви - фри райд, скоростно каране - шус, фън карв - с изписване на завоите и докосване на снега с рака. Принципа е по-дилга и по-твърда ска е по-устойчива и е за висока скорост, трудно се кара, иска солидна физическа подготовка, отделно пластината освен, че повдига скиора втвърдява и ската, трудно се огъва в завоя и иска доста натиск, съответно и подходящи обувки. Късите и меки ски са по-лесни за каране, ама на скорост никви ги няма, вибрират ужасно но не се уморяваш и може цял ден да се кефиш по завоите. Реши какви ти трябват според индивидуалното ти състояние, от избора на ски може да зависи живота и здравето ти, не го подценявай. АЗ лично обичам високите скорости и карам с Фишер РЦ4 реис 176см (висок съм 178см) и пластини, за съжаление не ги заменям за нищо. ПОздрави и успех в търсенето

ПП Ако имаш път към София скоро на стадион "Юнак" ( до националния стадион) пак ще отворят пазара за ски там изпадат добри екземпляри.

Здрасти.

Аз продавам едни HEAD. Комплект с подложка и автомати Tyrolia. Много са запазени! Има още много каране в тях. Продавам ги защото си купих нови миналия сезон. Ако ти харесват - виж ТУК

ПП Ако имаш път към София скоро на стадион "Юнак" ( до националния стадион) пак ще отворят пазара за ски там изпадат добри екземпляри.
.....na unikalno visoki ceni.Tam sa nai golemite izmamnici i turgovci na ski.Suvetvam te da sledish forumite na PSS i BEFSA,tam izlizat obqvi za ski ot sobstvenici,a ne ot turgovci

Благодаря за инфото, ще е от полза за всички. :)

За Юнак знам, ходил съм няколко пъти, но цените са много дървени, като за софиянци :laughing:

Според мен единственото по изгодно нещо е, че можеш да вземеш така наречените професионални или ски от по висок клас на 1 или 2 сезона за прилична цена ( примерно нови ако са 1000лв, може да ги вземеш за 400-450лв). Има и доста боклуци, дето ги продават на безбожни цени :devil

Имам 190 и 195 см ски, но ми трябват по-къси, за слаломче най-вече.

Здрасти.

Аз продавам едни HEAD. Комплект с подложка и автомати Tyrolia. Много са запазени! Има още много каране в тях. Продавам ги защото си купих нови миналия сезон.

Видях ги, но тези са модел около 2001 год. Ако са запазени и цената подлежи на коментар, може да ги видя в какво състояние са.

Пиши на ЛС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...