jimmyb Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Купувам карвинг ски 163-169 см. Ако са с автомати, за предпочитане е да са с подложка (или планка, незнам как се казва точно). Може и без автомати, само дъските. Не държа на цвят или шарка, само да са в добро състояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 priqtelkata mi ima nqkfi atomic uj bili p odalgi no ne sam siguren kakvo oznachava karving inache sa kato novi ?!? Jalti s avtomati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 priqtelkata mi ima nqkfi atomic uj bili p odalgi no ne sam siguren kakvo oznachava karving inache sa kato novi ?!? Jalti s avtomati. Кажи модел и колко са дълги. А за карвинга накратко - ските са по-тесни в средата, и по-широки в двата края. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Купувам карвинг ски 163-169 см. Ако са с автомати, за предпочитане е да са с подложка (или планка, незнам как се казва точно). Може и без автомати, само дъските. Не държа на цвят или шарка, само да са в добро състояние. карвинг ските тряа да са по къси от ръста ти.Те са по различни от другите ски.Не съм карал такива ама познавам един който работеше в скифабриката в Чепеларе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 po opisanieto koeto si dal za karving mai sa . 200 sm dalgi gornata chast e 9 sm sredata 6 sm bai dolu 8 sm atomic model neznae Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 То хуваво, ама 200 см са ми доста големки , но ако порасна към 210 см, ще те имам впредвид Много висока приятелка трябва да имаш или има грешка с 200 см. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 tolkova sa 2m inache ne e visoka. Ti si znaesh ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Що ве 2 метра ски са си перфектни за....... ски-скок . Иначе по темата размера на ските силно зависи за какво ще ги ползваш, в смисъл какъв стил те кеви - фри райд, скоростно каране - шус, фън карв - с изписване на завоите и докосване на снега с рака. Принципа е по-дилга и по-твърда ска е по-устойчива и е за висока скорост, трудно се кара, иска солидна физическа подготовка, отделно пластината освен, че повдига скиора втвърдява и ската, трудно се огъва в завоя и иска доста натиск, съответно и подходящи обувки. Късите и меки ски са по-лесни за каране, ама на скорост никви ги няма, вибрират ужасно но не се уморяваш и може цял ден да се кефиш по завоите. Реши какви ти трябват според индивидуалното ти състояние, от избора на ски може да зависи живота и здравето ти, не го подценявай. АЗ лично обичам високите скорости и карам с Фишер РЦ4 реис 176см (висок съм 178см) и пластини, за съжаление не ги заменям за нищо. ПОздрави и успех в търсенето ПП Ако имаш път към София скоро на стадион "Юнак" ( до националния стадион) пак ще отворят пазара за ски там изпадат добри екземпляри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Здрасти. Аз продавам едни HEAD. Комплект с подложка и автомати Tyrolia. Много са запазени! Има още много каране в тях. Продавам ги защото си купих нови миналия сезон. Ако ти харесват - виж ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 ПП Ако имаш път към София скоро на стадион "Юнак" ( до националния стадион) пак ще отворят пазара за ски там изпадат добри екземпляри......na unikalno visoki ceni.Tam sa nai golemite izmamnici i turgovci na ski.Suvetvam te da sledish forumite na PSS i BEFSA,tam izlizat obqvi za ski ot sobstvenici,a ne ot turgovci Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted November 3, 2007 Author Share Posted November 3, 2007 Благодаря за инфото, ще е от полза за всички. За Юнак знам, ходил съм няколко пъти, но цените са много дървени, като за софиянци Според мен единственото по изгодно нещо е, че можеш да вземеш така наречените професионални или ски от по висок клас на 1 или 2 сезона за прилична цена ( примерно нови ако са 1000лв, може да ги вземеш за 400-450лв). Има и доста боклуци, дето ги продават на безбожни цени Имам 190 и 195 см ски, но ми трябват по-къси, за слаломче най-вече. Здрасти.Аз продавам едни HEAD. Комплект с подложка и автомати Tyrolia. Много са запазени! Има още много каране в тях. Продавам ги защото си купих нови миналия сезон. Видях ги, но тези са модел около 2001 год. Ако са запазени и цената подлежи на коментар, може да ги видя в какво състояние са. Пиши на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.