DiCanio Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 21" FUJITSU SIEMENS TRINITRON ,LIKE NEW,неизползуван,бял-100лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Искам да го видя как работи. Ако ми хареса ще го взема. Какво да се разберем? Интересува ме какви херци държи на 1280х1024? Също така да питам все пак, коя година е произведен и Flat ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Искам да го видя как работи. Ако ми хареса ще го взема. Какво да се разберем?Интересува ме какви херци държи на 1280х1024? Също така да питам все пак, коя година е произведен и Flat ли е? Мониторът не е в мен.Не разполагам с по-подробна инфо ,но ще разпитам и ще отговоря!Мисля,че не е FLAT TRINITRON,а само TRINITRON, иначе цената щеше да е между 130-140 лв!Ще отговоря утре или най-късно вдругиден!Ще сложа снимка и ще дам точния моделкакто и година на производство!за херците не обещавам ,защото той никога мисля не е включван,а и тези дето го дават надали ще се оправят да го проверят) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 ПРОДАДЕН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.