nonsan Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Тъй като правя едно PC за една учителка и искам да е подарък ми е нужна една 64МВ SDRAM(в добрият случай и 128МВ) В момента компа е с 128+32 и не ми харесва как работи ХР. Проблема е че в момента нямам никаква друга SDRAM освен 7броя 32МВ,а слотовете са два.И по законите на Мърфи преди седмица продадох 4бр 128МВ и в момента нямам друга. Мога да предложа и 7броя за една 128-ма. Ако някой има желание да помогне и ще му свършат тези някаква работа може да се отзове. Идеята ми е PC-то да стане тези дни за 1ноември,защото доста се забавих в търсенето на Монитор,макар че сигурно до няколко дни ще имам поне няколко броя подобни. Не е проблем и да закупя такава на нормална цена,ако има предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Изглежда няма желаещи Тогава се продават на цена от 2лв за брой. 7броя(3 двустранни и 4едностранни). Цена за всичките комплект:10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 128-ца не мога да предложа, но пък искам да взема две двустранни. Ако имаш път към Пловдив, сряда или четвъртък пиши, само тези дни са ми свободни. ПП: Защо не пробваш някоя от т.нар. Lite дистрибуции, които се мотат из торентите. Аз съм слагал подобен на Win2k, при 128 RAM и биваше. Знам че е лесно отстрани да се дават съвети, пък и си е време да намериш читав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Няма проблеми. Не съм сигурен само кога ще идвам(дали днес,дали в сряда). Ще ти подаря 2броя двустранни(еднакви). Миро(firmajiq) ми е писал,че ще ми подари една 128-ца щом е за благородно дело,за което му благодаря много. Така,че и аз ще ти ги подаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.