Jump to content
BulForum.com

Продавам Лаптоп

Recommended Posts

Ами това е, който го интересува да пита за още информация!Лаптопа е идеален бачка си перфектно батерията е зле, гаранция няма, причина за продажба имам си по-хубав!

dai vqrno nqkfi snimki i model kaji i na bateriata kav i e derta

Дерта на батерията е, че не държи много, ще проверя точно колко, за снимки - окей нямате проблеми само че във понеделник вторник ще има, модела на лаптопа е няква тошиба (ама точно каква не знам щото не е мой) ;) и това ще проуча... :rolleyes:

Колко е голям дисплея?

Какво е оптичното устройство?

Има ли WLAN? Има ли 1394?

Хора, моя е грешката, прекалено рано пуснах тоя топик, без да имам необходимата информация за машинката, всичко ще ви разясня след почивните дни!

Сори! :blink:

Tук Може да видите характеристиките на компчето

като рам паметта е 736 мб (сложено е още) видеото е: ATI MOBILITY RADEON 7000 IGP (и НЕ е 128 мб-тово а 64, за която грешка се извинявам)

Снимки ще ви сложа, но ще видя кога, сега няма да е. Иначе машинката е запазена, няма никакви забележки, естествено използвана е, но няма за какво да се захвана по външния вид.

• 3 months later...

По тази информация, която си дал ... давам 300лв , само да ти подскажа 4е в някой фирми за втора ръка лаптопи за 500 лв , може да се вземе лаптоп с аналоги4ни , 4е и по добри параметри с перфектни батерии и гаранция 6-12месеца , при теб батерията куца , а основно тя определя мобилноста на лаптопа , така 4е 500лв за твоя са леко-фантасти4на сума поне за мен ...на някой друг може и да му се видят реални !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...