chitko Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Продава се въпросният акумулатор. На 1,5г е, работещ безпроблемно - може да се мери. Причината за продажба е че заради повреда на запалването на колата ми смених всичко и сега си имам нов с 3 години гаранция - а въпросният си работи безпроблемно. Изкупуват ми го за 20лв, но след като все пак е здрав го пускам за продажба, може на някой да му трябва. Цена 35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Продава се въпросният акумулатор. На 1,5г е, работещ безпроблемно - може да се мери. Причината за продажба е че заради повреда на запалването на колата ми смених всичко и сега си имам нов с 3 години гаранция - а въпросният си работи безпроблемно. Изкупуват ми го за 20лв, но след като все пак е здрав го пускам за продажба, може на някой да му трябва. Цена 35лв откъде е купен акумулатора?...има ли си оставаща гаранция от 1.5 год.?...ако си има ще го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 купен е на връщане от Германия от бензиностанция..така че нямам валидна за бг гаранция, но може да го тестваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Изкупуват ми го за 20лвЦена 35лв до колкото си спомням когато сменях моя миналата зима изкупната цена на акумулаторите беше 10лв за акум. над 60Аh.За по малки незнам,защото моя беше 60амперов. Не знам кой ти е дал 20лв за 44 амперов,но мисля,че блъфираш. И измерването на акумулатора не означава,че е перфектен,защото ти може да го заредиш до момента,в който ще идва купувача и да покаже добри стойности на гъстота и напрежение,но като го сложи на колата си и стане сутринта да запали на студа-хлъц акумулатора разреден. Докажи явен произход и дата на закупуване и тогава може да се гарантира,че може би ще устиска на ниски температури. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 купен е на връщане от Германия от бензиностанция..така че нямам валидна за бг гаранция, но може да го тестваш не ме интересува тогава успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 mrdds смях ще е да се излагам за някви 35лв, а виж това с зареждането не го знаех явно е известен приом Колкото до 20-те лева предлагат ми ги на акумолаторите на окръжна болница по простата причина че това е сребърно-кал акумулатор..като нямаш интерес не си ври носа където не знаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversoft Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 офф дано не си го тафил отнякаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakat-322 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 заначи имам някаква представа за туи онуи. акомулатори със сребро незнам но за такава серия съм чувал.но и те са като всички останали. 6 клетки от олово и ст6. ако това ти говори нещо и е 80 към 20%електролит със високо дейонизирано вода. та освен това че е бош и е сив на цвят и може би има индикатор лампа не го прави по различен от останалите марки и модели на пазара. а и 44ah за втора употреба и като се има предвид че идва зима търси някои дядо с някакво жигули на него може да му е от полза. но иначе цената си е бива . а относно изкупните цени на акумолаторите са от 7 до 17лв 90ah Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted November 3, 2007 Author Share Posted November 3, 2007 Продаден моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 ...Колкото до 20-те лева предлагат ми ги на акумолаторите на окръжна болница по простата причина че това е сребърно-кал акумулатор.. След като вече е продаден, ще си позволя да кажа на всеослушание, че няма сребро в Bosh Silver. Вероятно са ги нарекли така по някаква друга причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 to towa samo prodavacha mai ne go znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.