Jump to content
BulForum.com

Продавам автомати4на пералня

Recommended Posts

Продавам автомати4на пералня BOMANN WAA 935info

донесох я от Германия по4ти нова работо перфектно

единственият и проблем е 4е е имало пожар в апартамента

на старите собственици и леко 4екмеджето кадето се слага

прахът за пране е леко огъната пластмасата

peralnia.JPG

цена 200 лева

тел 0898543295

Това чудо май няма поддръжка в BG, ако не се лъжа...а бая търсих вносител, сервиз и дори продажба на тази марка....имам предвид, че ако трябва да сменя някаква част ще се види голям зор... ;)

моля ви пишете мнения само при реален интерес

Защо реши, че нямам реален интерес?? Просто попитах риторично за резервните части, които подозирам (след дълго търсене из нета), че няма как да намеря лесно в BG. И тъй като смятам пералнята да я кача на вилата в Родопите, ако нещо се прецака там изобщо няма да си играя да я връщам пак до Пловдив, а ще се наложи направо да я изхвърля. Не писах допълнително, тъй като vafman ми прати ЛС, че внася перални от по-известни марки (AEG, Bosch. и др., за които се намират лесно резервни части тук) и предпочетох варианта, който той ми предлага. ;)

Не задължавам никого да купува пералнята

И без да съм ровил със сигурност знам 4е лагери помпа и ремаци за тази пералня има и в България

Въпреки 4е цената която съм дал е много по ниска от реалната стойност на пералнята(това можете да проверите ТУК

Съм склонен да дам 6 месеца гаранция и моля ви пишете мнения само при реален интерес

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...