plamen44 Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Продавам автомати4на пералня BOMANN WAA 935info донесох я от Германия по4ти нова работо перфектно единственият и проблем е 4е е имало пожар в апартамента на старите собственици и леко 4екмеджето кадето се слага прахът за пране е леко огъната пластмасата цена 200 лева тел 0898543295 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Това чудо май няма поддръжка в BG, ако не се лъжа...а бая търсих вносител, сервиз и дори продажба на тази марка....имам предвид, че ако трябва да сменя някаква част ще се види голям зор... моля ви пишете мнения само при реален интерес Защо реши, че нямам реален интерес?? Просто попитах риторично за резервните части, които подозирам (след дълго търсене из нета), че няма как да намеря лесно в BG. И тъй като смятам пералнята да я кача на вилата в Родопите, ако нещо се прецака там изобщо няма да си играя да я връщам пак до Пловдив, а ще се наложи направо да я изхвърля. Не писах допълнително, тъй като vafman ми прати ЛС, че внася перални от по-известни марки (AEG, Bosch. и др., за които се намират лесно резервни части тук) и предпочетох варианта, който той ми предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 единственото различно нещо с другите перални и е програматора всичко друго си е стандартно ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen44 Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 Не задължавам никого да купува пералнята И без да съм ровил със сигурност знам 4е лагери помпа и ремаци за тази пералня има и в България Въпреки 4е цената която съм дал е много по ниска от реалната стойност на пералнята(това можете да проверите ТУК Съм склонен да дам 6 месеца гаранция и моля ви пишете мнения само при реален интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen44 Posted December 23, 2007 Author Share Posted December 23, 2007 нова цена 180 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.