BODY Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Очаквам вашите предложения ... от Пловдив съм и ако сте в града можем да уредим нещата за няколко часа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Очаквам вашите предложения ... от Пловдив съм и ако сте в града можем да уредим нещата за няколко часа ... Имам един...преди 20-тина дена нещо се беше запушил...занесох го в офиса на ЕК, там го отпушиха (само му въведоха ръчно честотата 711 000 000 и тръгна пак...казаха, че нищо му няма)...да, ама тъй като без нет трудно се издържа, междувременно си бях намерил друг от колега във форума и този ми е излишен. Ако го искаш за 30 лв. е твой....пробваш и ако работи при теб...добре, ако има някакъв проблем ми го връщаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 от мен имаш motorola 5100 в идеално здраве с/у 20 левчета ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODY Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 Благодаря на всички отзовали се на обявата, купих си вече модемче и може да затворите темата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.