SuRiV Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Заведение Кафе - Аперитив с Билярдна маса Продава се пълното оборудване на заведението + отдаване на помощението под наем, обoрудването включва всичко необходимо за работата на заведението: Билярдна маса (чисто нова) Сепарета,фотьойли,маси... Климатик Кафе машина Фрапе машина Касов апарат Барплот Хладилни витрини Чаши,чинии,пепелници и т.н. Каси (бира,пепси,кока-кола) адрес: ивицата на ВСИ (бул. Санкт Петербург) цена за наем на месец: 250.00 лева цена за пълното оборудването: 7500.00 лева 5500.00 лева 3500.00 лева снимки: за контакти: е-майл: [email protected] гсм: 0883-34-90-34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRiV Posted October 15, 2007 Author Share Posted October 15, 2007 уточнявам: помещението се дава под наем единствено след закупуване на оборудването или част от оборудването Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Преди малко минах от там, знам го. Можеш ли да ми продадеш само билярдната маса? Тя е мини-билярд, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 продава ли се части от оборудването поотделно понеже имам интерес към някои неща , утре по кое време да ти звънна да се разберем за удобно и за 2мата време да мина да разгледам и да се договорим за някой работи ако ми харесат Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRiV Posted October 15, 2007 Author Share Posted October 15, 2007 Принципно се продава както билярдната маса която е размер 6 фута(повече информация тук ), така и оборудването на части, но в момента имам евентуален купувач, в случай, че се откаже от билярдната маса или части от оборудването ще пиша допълнително Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRiV Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 СПЕШНО!!! нова цена за пълното оборудването: 5500,00 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheViking Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Дай снимки и цени на оборудването поотделно ако имаш възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRiV Posted December 18, 2007 Author Share Posted December 18, 2007 Заведението отново е в продажба, части от оборудването са продадени съответно и разликата в цената. нова цена: 3500.00 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Климатика на заведението в продажба ли е? Ако не е марка,модел и цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRiV Posted December 20, 2007 Author Share Posted December 20, 2007 Климатика на заведението в продажба ли е? Ако не е марка,модел и цена?за момента се търси купувач за цялото оборудване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasanet Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Интересувам се от цена за касовия апарат. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Интересувам се от цена за касовия апарат.Благодаря. Темата е от 2007г. едва ли ще се продава още..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.