Jump to content
BulForum.com

Търся си куче!

Recommended Posts

Искам да си взема куче. Искам да е бебе. Порода - нещо сравнително едро. Доберман, боксер, ротвайлер... Ако някой подарява взимам :) Готов съм и да платя разумна сума за породисто куче. Държа да е чиста порода. Ако исках мелез, щях да си взема от кучкарника и да свърша и едно добро дело...

Ако двеста лева "ти идва скъпо" за "породисто куче" от породите които искаш....то май идеята ти за мелез от кучкарника ще да е по-добра.

Ами подаряват ми каракачанка и ми предлагат немска овчарка за 60 лв. И двете чисти. Проблема е, че са големи кучета това. Даже имам малко резерви и за ротвайлера. При тези оферти - да, 200 лв ми се виждат много.

Смъкнах ти ротвайлера директно на 170 лева,което е долна граница на цената която заслужава кученцето и пак ти се вижда скъпо . :blink: :confused .

Ми то наистина както е казал колегата по горе ,иди вземи от кучкарника да си осиновиш едно пумиярче за без пари , тва бате е най добрата оферта за теб в случая. :laughing: :bgrin: :lol: :woot

230 лева вървят мъжки ротвайлери и 200 женските.

УСПЕХ в търсенето.

Лоллл.Ако ти предлагат овчарчица за 60 лв и не я взимаш не си наред.Не мога да разбера кой ти е казал, че ротвайлера е по-добър избор от овчарката.Може да е малко по-голям, ама тва е невероятно глупаво и мързеливо куче.Много по-трудно се обучава и прави в дадени моменти квото си иска.

Не искам да мъча голямо куче да живее в гарсониера. Точно затова се колебая и за ротвайлера. По принцип ми се струва, че боксер ще е най-добре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...