AssassiN Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Искам да си взема куче. Искам да е бебе. Порода - нещо сравнително едро. Доберман, боксер, ротвайлер... Ако някой подарява взимам Готов съм и да платя разумна сума за породисто куче. Държа да е чиста порода. Ако исках мелез, щях да си взема от кучкарника и да свърша и едно добро дело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Виж тук http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=58510 може да ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 Видях го това, но ми идва скъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Ако двеста лева "ти идва скъпо" за "породисто куче" от породите които искаш....то май идеята ти за мелез от кучкарника ще да е по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 Ами подаряват ми каракачанка и ми предлагат немска овчарка за 60 лв. И двете чисти. Проблема е, че са големи кучета това. Даже имам малко резерви и за ротвайлера. При тези оферти - да, 200 лв ми се виждат много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Смъкнах ти ротвайлера директно на 170 лева,което е долна граница на цената която заслужава кученцето и пак ти се вижда скъпо . . Ми то наистина както е казал колегата по горе ,иди вземи от кучкарника да си осиновиш едно пумиярче за без пари , тва бате е най добрата оферта за теб в случая. 230 лева вървят мъжки ротвайлери и 200 женските. УСПЕХ в търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 Добре, бе човек, осъзнавам, че цената е добра. Не съм казал, че Е скъпо, а че МИ Е скъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Лоллл.Ако ти предлагат овчарчица за 60 лв и не я взимаш не си наред.Не мога да разбера кой ти е казал, че ротвайлера е по-добър избор от овчарката.Може да е малко по-голям, ама тва е невероятно глупаво и мързеливо куче.Много по-трудно се обучава и прави в дадени моменти квото си иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 Не искам да мъча голямо куче да живее в гарсониера. Точно затова се колебая и за ротвайлера. По принцип ми се струва, че боксер ще е най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 дай аз да взема каракачанката щом не я искаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.