dX Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Здравейте, Продавам следните чаркове, причината е ъпгрейд: Дънна платка - MSI K7N2 Delta2 (MS-6570E) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR 400 DIMM, Audio, LAN) Видео карта: nVidia 6600 Bus width: 128 bit Memory: GDDR/128MB 275MHz Памет: 2 x 512MB DDR 400, работят във Dual Channel Процесор: AMD Sempron 2500+ socket A + box охлаждане На всичко изброено му търся общо ~190лв.. Ако се намерят хора за компонентите, мога да ги дам и по отделно Link to comment Share on other sites More sharing options...
basket Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Ако може за рама нещо повече. Марка, тайминги остатъчна гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
EverCool Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 ami man a za video kartata kva cena 6te iska6 :? plz kaji 4e mai mai 6a mi trqbva 4e smoqta Nvidia 5200 s1m za nikade Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversoft Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 1 за видеото Link to comment Share on other sites More sharing options...
goroM Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Нареждам се за рама 2х512 ,ако не се разберете с BASKET. Ще ми се все пак да определиш цена и малко инфо за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy_fan11 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 дай цена и за дъното Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Купувам комплекта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Писал съм на dx още снощи PM за цялата машина. Да няма сърдити после Чакам го да отговори, но като го знам ще спи до обяд Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 Сори.. спах до следобяд Значи наистина още снощи са ми писали няколко човека, ето го реда в които сте ми писали: 1. Lucky Luciano 2. nonsan 3. pamporov Това за хората които се интересуват от всичките чаркове, не съм включил тези които са ми писали за тях по отделно. Ако не се разберем с нито един от тримата, ще сложа лист на другите които са заинтересовани от някой чарк Относно информацията за чарковете.. Видео картата върви на default-ски честоти и не е клоквана. Максималното за което е ползвана е 3ds MAX и чат-пат някой Broodwar или Quake 3. Паметта върви на default тайминги - 2.5 3 3 8, не съм експериментирал с други. Мисля че беше или A-Data или PQI, трябва да я сваля да видя. Процесора е клокван мъничко, в момента върви на 2.1Ghz със леко вдигане на волтажа. Със box охлаждане е, затова не съм го мъчил за повече. Остатъчна гаранция мисля че нямам за нищо, трябва да потърся документите, но мисля че е минала.. Lucky Luciano, чакам те в ICQ P.S: Забравил съм да пиша че това 6600 работи на AGP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 купувам видео картата...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Ако Lucky Luciano се откаже искам да взема всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 Честито на Lucky Luciano - грабна всички чаркове Чакам да ми пише/обади дали всичко е 6, но би трябвало да няма проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.