dbc_forgi Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Ta reshih i az da upna neshto prochetoh si pravilata sichko tutoriali da nqma posle vikove i krqsaci , no za moq iznenada kato go upnah ne shte da se svalq . Znachi s Utorrent mi izpisva slednata greshka (the system can not the find file spicified ) nqkoi znaesht shte mi obqsni li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbc_forgi Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 DELETE opravih se ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besnia2007 Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Ta reshih i az da upna neshto prochetoh si pravilata sichko tutoriali da nqma posle vikove i krqsaci , no za moq iznenada kato go upnah ne shte da se svalq . Znachi s Utorrent mi izpisva slednata greshka (the system can not the find file spicified ) nqkoi znaesht shte mi obqsni li ? НАПРОТИВ ЛИЧИ СИ ЧЕ НЕ СИ ПРОЧЕЛ ПРАВИЛАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbc_forgi Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 нема да споря с теб прочетох туториалите които беха написани направих ги прочетох как требе да изглежда торента , направих го ..... май съм ги прочел ...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besnia2007 Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 нема да споря с теб прочетох туториалите които беха написани направих ги прочетох как требе да изглежда торента , направих го ..... май съм ги прочел ...:-) Ретко тъпо е да си тъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Честито... току що си изкара първото предупреждение - на осмия пост. Редко тъпо е да си тъп, верно - толкова е тъпо да си изпросиш 20% от тъпост... аре сега иди прочети ти правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.