nonsan Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Преди време бях пуснал за Бартер следната карта,но след това ми свърши добра работа. ATI Radeon 9600Pro 128MB/128b ALL-IN-WONDER - PAL--->,--> Картата е работила перфектно няколко месеца.Окомплектацията е тази на снимките. Памети BGA 2.8ns - Samsung K4D263238E-GC2A INFO-->ТУК Картата работи със завишени честоти на паметта по дефаулт: ядро:400МХц памети:650МХц(честотите на паметите са по-добри от нормална 9600XT) ШОТ--> Поради това,че в момента не ми трябва се заменя за нещо от рода на 9550,9600 или аналозите им на nVidia. При интерес за Бартер,моля за конкретни оферти с повече инфо за предлаганите и съответното доплащане. Естествено най доброто предложение печели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 AXLE FX 5700 LE 128mb. 128 bit. + 30 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 ATi Radeon 9550 на 2 години + никога не е "пържена" + доплащане колкото ти кажеш пиши на ПМ ако те устройва Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 toltek,просто това,че е AXLE не ми харесва.Не ги обичам по ред причини. ex-impo,по принцип ме устройва като ВКарта. Но помолих за конкретни оферти с повече инфо. За мен има значение с какви памети е,с какво охлаждане е,каква марка е и т.н. Мисля,че нагледно съм показал с моята информация за какво иде реч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 какво доплащане ще искаш ако ти дам gForce FX 5200 64-ка е с TV out . На две години е и никога не е правела проблеми . Не е клоквана не е правено нищо по особенно с нея . Даже и праха с нея ще ти дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenix Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Не я ли продаваш имам интерес кажи какви пари ще и изкаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 Картата замина. Моля за затваряне на Темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.