peppery Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Продават се следните компоненти: 1. Процесор Athlon64 X2 s.939 3800+, донесен преди 3 дена от щатите, т.е няма гаранция. Пускан е само да се пробван дали работи. Бях си го поръчал на един приятел преди 4-5 месеца, но си разпродадох 939 системата и сега ми е ненужен. Маркировката е: ADA3800DAACD LCBQE 0718VPMW Z37640AE70841 Цена: 125лв (продавам го за толкова, колкото ми е излезнал на мен) 2. Колони 5+1 Luxeon W5.1H . Колоните са супер, нямат гаранциа, аз съм ги купувал преди около година и половина. Информация има много в нетя. Колоните са дървени и външният вид им е перфектен. Цена: 125лв. 3. Монитор 15" CTX PR500. Монитора в момента си стой в оригиналния си кашон от около година поне. Външният вид му е перфектен, няма гаранция. Цена: 30лв Куриерите са за сметка на купувача. Обявата върви паралелно и в друг форум За контакти: тук в темата, на ПМ или на Skype: peppery_bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Продават се следните компоненти:1. Процесор Athlon64 X2 s.939 3800+, донесен преди 3 дена от щатите, т.е няма гаранция. Пускан е само да се пробван дали работи. Бях си го поръчал на един приятел преди 4-5 месеца, но си разпродадох 939 системата и сега ми е ненужен. Маркировката е: ADA3800DAACD LCBQE 0718VPMW Z37640AE70841 Цена: 125лв (продавам го за толкова, колкото ми е излезнал на мен) 2. Колони 5+1 Luxeon W5.1H . Колоните са супер, нямат гаранциа, аз съм ги купувал преди около година и половина. Информация има много в нетя. Колоните са дървени и външният вид им е перфектен. Цена: 125лв. Колега,само за справка ще ти кажа,че цените ти са над тези на новите части по магазините. 1.AMD Athlon64 X2 4000+ s.AM2 BOX(тъй като в момента нямат с.939)=99.36лв.нов с 36 месеца гаранция 2.Luxeon W5.1H 35W+5x18W=157лв с 1г. гаранция Цените са на фирма Адройт и са копирани от сайта им.Ако не вярваш: http://adroitbg.com/pricebg.php#57 Имам интерес за колоните ако паднеш под 90лв за тях.Все пак са дънили 1,5г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Колега,само за справка ще ти кажа,че цените ти са над тези на новите части по магазините.1.AMD Athlon64 X2 4000+ s.AM2 BOX(тъй като в момента нямат с.939)=99.36лв.нов с 36 месеца гаранция 2.Luxeon W5.1H 35W+5x18W=157лв с 1г. гаранция Цените са на фирма Адройт и са копирани от сайта им.Ако не вярваш: http://adroitbg.com/pricebg.php#57 Имам интерес за колоните ако паднеш под 90лв за тях.Все пак са дънили 1,5г. Колега ако процесори за с.АМ2 бол, ако искаш вземи си АМ2 и го боцни на 939. процесора не ми еп роблем да го продада, а теб сигурно модераторите би трябвало да те накажат чи ми правиш коментар на цена за компонент който изобщо не те интересува. Еи това ще го цитирам от саита на Адройт: "Всички цени са без ДДС", т.е. 114$х1,4х1,2(ДДС)= 191лв. ако ти можеш да пазаруваш без ддс, аз си го плащам. колоните стоят от година в кашон, така че са използвани само половин година, и не са дънили по начина който ти си мислиш. за коментар на цена може, но не в тия граници който ти искаш. помисли си пак и пиши. Лека и мир Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Бартер за Сан Диего 3700+ s.939 + доплащане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Колега ако процесори за с.АМ2 бол, ако искаш вземи си АМ2 и го боцни на 939. процесора не ми еп роблем да го продада, а теб сигурно модераторите би трябвало да те накажат чи ми правиш коментар на цена за компонент който изобщо не те интересува.Еи това ще го цитирам от саита на Адройт: "Всички цени са без ДДС", т.е. 114$х1,4х1,2(ДДС)= 191лв. ако ти можеш да пазаруваш без ддс, аз си го плащам. колоните стоят от година в кашон, така че са използвани само половин година, и не са дънили по начина който ти си мислиш. за коментар на цена може, но не в тия граници който ти искаш. помисли си пак и пиши. Лека и мир добре добре,няма да спорим,нее позволено. Последното нещо което казвам в темата ти е,че досега не съм видял клиент(освен фирма,която задължително фактурира) да купува компютърни части от където и да било и да си плаща 20% ДДС. Добре че ти не си модератор,защото целия форум щеше да е наказан. Коментирам цената на колоните,тоест предлагам ти аз какво давам и за справка ти казвам,че искаш цени на нови компоненти.Няма да си боцна 939 да АМ2,спокойно.И не си мисли,че като масово се предлагат дъна с с.АМ2 тези с 939-ки са дефицит и са супер търсени и скъпи.Все едно да твърдиш,че AGP струва по скъпо от PCI-Express Айде успех,явно нямаме допирни точки за сделка. П.П Нямам нищо против всеки да си иска каквато сума му е кеф.Посочих цените на нови части за да не звучи моето предложение като нарушение на правило N8: Цената се определя от продавача. Предлагане на цени, които са с голяма разлика под цената определена от продавача, ще се трият директно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Бартер за Сан Диего 3700+ s.939 + доплащане? бартери не ме интересуват. процесора е запазен до утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
sezo_ Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 мониторчето си бачка нали ?? ако бачка сам заинтересован. писхи един смс на 0883 33 95 63 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Все едно да твърдиш,че AGP струва по скъпо от PCI-ExpressАйде успех,явно нямаме допирни точки за сделка. В чест на истината, AGP СТРУВА ПО-СКЪПО от PCI-E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Монитора е запазен за sezo_ до утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Общо взето по пътя на логиката на @mrdds цените на АМД ХП процесорите (от 30-50лв) не трябва да е повече от 10-20 защото за 40лв си намираш 64-битов процесор ... нали така !? Или пък примерно как 1х128мб СДРАМ НЕ може да струва колкото 1х256мб ДДРРАМ = 15-20лв. Двуядрените процесори 2ра ръка вървят над 100лв + това този не е ползван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Общо взето по пътя на логиката на @mrdds цените на АМД ХП процесорите (от 30-50лв) не трябва да е повече от 10-20 защото за 40лв си намираш 64-битов процесор ... нали така !? Или пък примерно как 1х128мб СДРАМ НЕ може да струва колкото 1х256мб ДДРРАМ = 15-20лв.Двуядрените процесори 2ра ръка вървят над 100лв + това този не е ползван. да не говорим че 939 които не се намират в България ако си намеря дъно преди да се продаде го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 И аз се нареждам за атлончето, ако се откажат горните колеги ще го взема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alert Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Аз пък се нареждам за монитора - 0899/099 039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 Монитора е продаден на Alert, т.к. човека за който беше запазен не се обади. Да си го ползва със здраве Колоните и те са продадени Нова цена за колоните: 115лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 А с процесорчето какво стана, не можах да разбера?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted October 7, 2007 Author Share Posted October 7, 2007 Процесора пътува от вчера за Варна. Чакам потвърждение, живот и здраве, от новия собственик че всичко е наред, за да пиша че е продаден и темата да се затвори. Всичко е продадено. Новите собственици да си ги ползват със здраве. Може да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.