Erick Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Нямам претенции каикво да е дъното стига да е сокет А да е със СД рам да има УСБ и ЛАН. И да мога да закача на него процесор на 1000 Mhz за контакти : [email protected], ЛС, или 0897-43-77-23 търсете Ицо Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Мога да предложа: Soltek SL-75KV - 29 лв., има USB, но няма Lan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Aз мога да предложа Gigabyte GA-72M Rev:2.2 за 20лв., има USB, но няма LAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erick Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 Aз мога да предложа Gigabyte GA-72M Rev:2.2 за 20лв., има USB, но няма LAN. Дай някви координати. Това ВИА чипсет ли беше. И работи ли си коректно, в смисъл ще мога ли да го пробвам преди да го пробвам? Лан-ка не ми трябва, забравих , че имам хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Дай някви координати. Това ВИА чипсет ли беше. И работи ли си коректно, в смисъл ще мога ли да го пробвам преди да го пробвам? Лан-ка не ми трябва, забравих , че имам хахах VIA да, работи екстра и може да се пробва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.