goro-pd Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Продавам фотоапарат Canon EOS 350D + китов обектив + 1GB Закупен е от PhotoPavilion през м. Май с 1г. гаранция, снимано е малко, фотоапарата е на 2958 снимки, обектива и фотоапарата са без проблеми, картата е SanDisk Extreme III 1GB Комплекта е с оригинална кутия, документация, зарядно, батерия, каишка за врата и други от стандартният пакет + UV филтър. Цена: 800лв. За контакти: 0897 899 523 - Георги Link to comment Share on other sites More sharing options...
goro-pd Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 Nova cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Защо е с 1 год гаранция, от фотопавилиона май дават 2 год гаранция. Поне на сайта им е така. Имаш ли документ за покупката? Имам намерение да си купувам подобен апарат, но се чудя за модела, за момента изчаквам ... а и за втора ръка съм малко резервиран, ако може да се коментира цената, пиши едно ЛС . 350D e модел от началото на 2005, но си остава добър фотоапарат. Успех в продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goro-pd Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 1 godina e zashtoto tolkova pishe v garancionnata karta. Neznam kak e sega na saita im no kogato sam go kupuval e bila tolkova. Estestveno che ima dokumenti za pokupkata i garancia Cenata poveche nemoje da se komentira ... prosto niama da go prodam pod tazi cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Имам интерес - къде коже да го видя !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.