PulsaR Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Регистрирах преди седмица акаунтът : pulsar и беше изтрит преди 3-4 дни и след проверка на форума реших ,че е заради това хакване което се е случило, регистрирах се отново петък със същото име и парола и днес пак не мога да влезна с акаунта си. Мога да влезна с форум акаунта си , който има същото име и парола като този от торент сайта ( тоест не правя typo грешка при логин или съм си забравил паролата ). Какъв е проблемът ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 пробваи да изтриеш сякаква история (cookies и т.н. ) някой път там е проблема. btw sql базата беше върната 2 седмици или нешо такова, т.е. там се пазят усерите,паролите,коефициентите,торените и т.н. може да си хванал когато се връщаше базата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 A men mi pratiha pismo da si smenq parolata i kato q smenih hop ve4e ne moga da vlizam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 изтрийте си cookies, вижте да не сте си написали паролата на кирилица, ако е на кирилица пробвайте да влезнете с паролата си на кирилица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 @veno ne6to mi se bugna na men odeve sega si vlizam odeve ne mi dava6e nqmag reg se edno nzm nekfi bugove !~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PQI Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Причината може да е, че сте се регнали между вторник и петък вечерта миналата седмица. Ако е така - моля регистрирайте се отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PulsaR Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 Изглежда не мога да се лог-на с Internet Explorer обаче мога да се логна с Opera. оО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Изглежда не мога да се лог-на с Internet Explorer обаче мога да се логна с Opera. оО изтрий си cookies в IE Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonchu Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 И при мен беше изтрит един акаутн, но нямам идея защо - свалих един торент към 2гб, сийднах го целия и даже малко повече (1,3 пъти ) и след 2 часа акаунта ми го нямаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speeder4o Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Ок!Направих си нова регистрация!Но проблема е че когато получа ония линк по Е-майла да потвърда кат го натисна ми излиза че стр. не съществува ....какво да правя??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mori66 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ок!Направих си нова регистрация!Но проблема е че когато получа ония линк по Е-майла да потвърда кат го натисна ми излиза че стр. не съществува ....какво да правя??? имам същия проблем ,как се трие кукиса Link to comment Share on other sites More sharing options...
mori66 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 някой нещо по въпроса не може ли да каже ,как така не мога да се логна и не мога да се регистрирам отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velizar4o Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 tva lqto rega mi se iztri bqh na selo 2 meseca 6to taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.