Jump to content
BulForum.com

Продавам Компютър

Recommended Posts

Pc-то няма гаранция,но за сметка на това си върви чудесно.Причината поради която го продавам е,че искам да си взема нов по мощен.Ето и параметрите :

CPU - AMD Sempron - 2.8 + 64 Bit

Mainboard - Biostar 754 NF325

Ram - 2x512 GB DDR 400 PQI

HDD - Hitachi 80 GB

VGA - GF6600 128/128

DVD RW - Nec

FDD - Sony 1.44 MB

Lan Card - Intel

Цена:500 Лв. (възможен коментар)

Компютъра НЕ се продава на части.

Пишете на ПМ или Skype:Mc_Faraonq

:allien

Предлагам ти 250 лв. , предполагам толкова са ти предложили и по компютърните фирми , само не разбирам защо тук го пускаш доста по- скъпо след като май този форум е да си помагаме , а не да се набутваме ... но тва си е твоя работа .

За да не сметнеш офертата ми за заяждане, само ще ти спомена , 4е за цената за която го продаваш може да се вземе 4исто нова конфигурация с 4увствително по-голяма пройзводителност в срванение с предлаганата от теб и гаранция няколко годинки на пове4ето компоненти ... примери няма да давам, тук всеки трети разбира достатъ4но от компютри за да си направи същия извод , ако ти не си от тях - питай !

Пичове!Братчеда бачка в компютърна фирма за това не ми казвайте на мен че не разбирам.Нормално е във фирма да ми дадат по малко пари.Все пак и те трябва да спечелят някой лев след като пре-продадат.А относно цената - Верно малко я надузих :P , но мисля ,че примерно 400 лв не са лоши пари за този комп.Който иска да пита нещо да заповяда.Отговарям на всякакви вапроси :)

Конфигурацията нова в Джар ти излиза 450лева с 1 кошница гранции и т.н.

И то с НФ4 дъно с вградено видео и отделно гф 7300ГТ

Иначе имам интерес към отделни части ... ако решиш да го продаваш по отделно пиши !

Леле кво стана,копеле кво стана.Цената маи не ви хареса.Ама такави си е тя 4 Стоянки.След време може и да си помисля и нещо друго да добавя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...