KATSARABMW Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Продавам Ipod MINI 6GB без драскотини ! за 150 лв.+ зарядно за кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
GERGX Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Извинявай за спама, но да не е краден този Айпод Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Ха и да е краден още по добре аз постоянно купувам от нощния пазар щото е по на далавера . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Ха и да е краден още по добре аз постоянно купувам от нощния пазар щото е по на далавера . А ако утре ти окрадат апартамента и на поредната си покупка от "нощния пазар" разпознаеш нещо твое, как ще се почувстваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATSARABMW Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 не е краден споко просто когато си купувах ipod video нямаше кабели и този остана без ! Я къде имало крадени апартаменти А немарих му зарядно но за кола ако някои го иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
fidelcastro Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 А ако утре ти окрадат апартамента и на поредната си покупка от "нощния пазар" разпознаеш нещо твое, как ще се почувстваш? Е тогава е друго.Не че не ми се е случвало,преди един месец си купих нов CD Player за колата и след два дена ми го откраднаха,също се опитваха да ми откраднат и колата,такаче знам какво е чувството .Втакъв момент можеш само да кажеш: На далавера е да копуваш крадено,но не е на далавера когато крадът от теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.