Lil`Nigga Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Продавам следния плейър Памет: 512 MB Функцията му на плейър работи в изключително редки случай, дали ще тръгне или не е на късмет Има гаранция до декември в София, но едва ли на някой ще му се разправя. Давам го с оригиналната опакова ( едва ли ще ви върши работа де ). Имайки на предвид факта, че може да се ползва като USB памет директно, без допълнителни кабели, който даде 8 лв го взима http://vali.bg/show_pic.php?table=tArticle...amp;rec_id=5063 Слушалки в комплект с 6те броя омекотители или както се наричат там - 8 лв. Свирят доволно добре, вадят як бас, имат дълъг кабел. Двете заедно 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Функцията му на плейър работи в изключително редки случай, дали ще тръгне или не е на късмет Имайки на предвид факта, че може да се ползва като USB памет директно, без допълнителни кабели, който даде 8 лв го взима Тъкмо щях да си взимам USB памет... ...стига и тази му функция да не работи на късмет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Не ми е правила проблем, не е на късмет, правя и тест на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Не ми е првила проблем, не е на късмет правя и тест намясто OK, вземи и слушалките да ги тествам, че ако ми харесат да ги взема и тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Добре, но си вземи и нещо, на което да ги тестваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.