midas Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Търся да купя видео карта GeForce 7300GT/GS ДДР3 PCI-E. Давам около 70лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 Все още се търси, давам 110лв за 7600гс ддр3 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 Купувам и Ати х1650, давам и повече от 110 ... Айде някоя свястна карта на ПЦИ-Е в тоя форум няма ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Купувам и Ати х1650, давам и повече от 110 ... Айде някоя свястна карта на ПЦИ-Е в тоя форум няма ли? има ... ама за тия пари ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 има ... ама за тия пари ! Уф да, продай си твойта 7300 за 90лв на някой друг. 95 е нова... Търся втора ръка, нови има и в магазина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Уф да, продай си твойта 7300 за 90лв на някой друг. 95 е нова... Търся втора ръка, нови има и в магазина... 1во Моята карта не е 95лв. лева нова (т.е. пак лъжиш) 2ро Продавам я за 90лв. (но цената не е окончателна) 3то Ще е по-добре да започнеш да правиш разлика м/у марките, защото всяка си има различна цена ... 4то Щом си мислиш че цените са ти толкова добри защо още не си си намерил карта ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 1во Моята карта не е 95лв. лева нова (т.е. пак лъжиш)2ро Продавам я за 90лв. (но цената не е окончателна) 3то Ще е по-добре да започнеш да правиш разлика м/у марките, защото всяка си има различна цена ... 4то Щом си мислиш че цените са ти толкова добри защо още не си си намерил карта ... ? Да ама 7300 си е 7300, а 7300 е вече шит за някои нови игри. Да не говорим че за 110лв дават 7600гс, даже в хардуербг продадоха една за 90лв. Как да си купя твойта за 90лв... пък даже и за 80... Сега имам една далавера за х1659ХТ която просто е светлинни години над твойта за 110лв, но нещата много се проточват щото чвека е в софия и чака стока. Е просто немога да дам 90лв при такива обстоятелства за квато и да е 7300.... Търся друго пък ако ще е 7300ГТ ще е макс 70лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 midas, Извинявам се за OFF-a,но тази карта съм убеден,че не можеш да я вземеш нова за 95лв. А да се цитират за колко се е продала еди къде си е меко казано некоректно.Да беше я взел Просто не е база за сравнение това,че се е продало някаде единична бройка за определена сума. Както и да е. Идеята ми е друга.Човека ти е предложил и ако не те устройва-здраве! Подминаваш предложението Разбирам те,че искаш да купиш ефтино,но по твойта логика сравненията стават нелогични: -продаваш 9550(макар и Ge Cube) за 55лв -купуваш 7300GT за 70лв Лично аз те попитах за коментар върху цената на твоята и ти каза,че си е 55лв. Няма нищо лошо в това всеки да иска да е добре.Но няма смисъл и от ненужни спорове. Предполагам си наясно,че и куриера от София си е пари,дали има Гаранция и към кой също е от значение. Нищо лично и се извинявам още един път за ОФФ-а. Късмет в намирането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 midas,Извинявам се за OFF-a,но тази карта съм убеден,че не можеш да я вземеш нова за 95лв. А да се цитират за колко се е продала еди къде си е меко казано некоректно.Да беше я взел Просто не е база за сравнение това,че се е продало някаде единична бройка за определена сума. Както и да е. Идеята ми е друга.Човека ти е предложил и ако не те устройва-здраве! Подминаваш предложението Разбирам те,че искаш да купиш ефтино,но по твойта логика сравненията стават нелогични: -продаваш 9550(макар и Ge Cube) за 55лв -купуваш 7300GT за 70лв Лично аз те попитах за коментар върху цената на твоята и ти каза,че си е 55лв. Няма нищо лошо в това всеки да иска да е добре.Но няма смисъл и от ненужни спорове. Предполагам си наясно,че и куриера от София си е пари,дали има Гаранция и към кой също е от значение. Нищо лично и се извинявам още един път за ОФФ-а. Късмет в намирането. Да коментар не може да има zaщото има друг човек на който съм казал че ще е дам за 50. А тази карта съм е взел преди 1-2 месеца за същата сума (50) и е със залман охлаждане което само то струва сигурно 15-20лв. а иначе 7300ГТ 256мб ддр3 в жара е има за 101лв, но си спомням че и за 95 е гледах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.