Jump to content
BulForum.com

Купувам Видео карта

Recommended Posts

Купувам и Ати х1650, давам и повече от 110 :)...

Айде някоя свястна карта на ПЦИ-Е в тоя форум няма ли? :)

има ... ама за тия пари ;) !

Уф да, продай си твойта 7300 за 90лв на някой друг. 95 е нова... Търся втора ръка, нови има и в магазина...

1во Моята карта не е 95лв. лева нова (т.е. пак лъжиш)

2ро Продавам я за 90лв. (но цената не е окончателна)

3то Ще е по-добре да започнеш да правиш разлика м/у марките, защото всяка си има различна цена ...

4то Щом си мислиш че цените са ти толкова добри защо още не си си намерил карта ... ?

1во Моята карта не е 95лв. лева нова (т.е. пак лъжиш)

2ро Продавам я за 90лв. (но цената не е окончателна)

3то Ще е по-добре да започнеш да правиш разлика м/у марките, защото всяка си има различна цена ...

4то Щом си мислиш че цените са ти толкова добри защо още не си си намерил карта ... ?

Да ама 7300 си е 7300, а 7300 е вече шит за някои нови игри. Да не говорим че за 110лв дават 7600гс, даже в хардуербг продадоха една за 90лв. Как да си купя твойта за 90лв... пък даже и за 80... Сега имам една далавера за х1659ХТ която просто е светлинни години над твойта за 110лв, но нещата много се проточват щото чвека е в софия и чака стока.

Е просто немога да дам 90лв при такива обстоятелства за квато и да е 7300.... Търся друго пък ако ще е 7300ГТ ще е макс 70лв

midas,

Извинявам се за OFF-a,но тази карта съм убеден,че не можеш да я вземеш нова за 95лв.

А да се цитират за колко се е продала еди къде си е меко казано некоректно.Да беше я взел :zzz

Просто не е база за сравнение това,че се е продало някаде единична бройка за определена сума.

Както и да е.

Идеята ми е друга.Човека ти е предложил и ако не те устройва-здраве!

Подминаваш предложението ;)

Разбирам те,че искаш да купиш ефтино,но по твойта логика сравненията стават нелогични:

-продаваш 9550(макар и Ge Cube) за 55лв

-купуваш 7300GT за 70лв

Лично аз те попитах за коментар върху цената на твоята и ти каза,че си е 55лв.

Няма нищо лошо в това всеки да иска да е добре.Но няма смисъл и от ненужни спорове.

Предполагам си наясно,че и куриера от София си е пари,дали има Гаранция и към кой също е от значение.

Нищо лично и се извинявам още един път за ОФФ-а.

Късмет в намирането.

midas,

Извинявам се за OFF-a,но тази карта съм убеден,че не можеш да я вземеш нова за 95лв.

А да се цитират за колко се е продала еди къде си е меко казано некоректно.Да беше я взел :zzz

Просто не е база за сравнение това,че се е продало някаде единична бройка за определена сума.

Както и да е.

Идеята ми е друга.Човека ти е предложил и ако не те устройва-здраве!

Подминаваш предложението ;)

Разбирам те,че искаш да купиш ефтино,но по твойта логика сравненията стават нелогични:

-продаваш 9550(макар и Ge Cube) за 55лв

-купуваш 7300GT за 70лв

Лично аз те попитах за коментар върху цената на твоята и ти каза,че си е 55лв.

Няма нищо лошо в това всеки да иска да е добре.Но няма смисъл и от ненужни спорове.

Предполагам си наясно,че и куриера от София си е пари,дали има Гаранция и към кой също е от значение.

Нищо лично и се извинявам още един път за ОФФ-а.

Късмет в намирането.

Да коментар не може да има zaщото има друг човек на който съм казал че ще е дам за 50. А тази карта съм е взел преди 1-2 месеца за същата сума (50) и е със залман охлаждане което само то струва сигурно 15-20лв.

а иначе 7300ГТ 256мб ддр3 в жара е има за 101лв, но си спомням че и за 95 е гледах...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...